HASAN ARAT ''CHELSEA İLE TOPLANTIM VAR!''

BJK Başkan adaylarından Hasan ARAT, TGRT kanalına önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:28 Kasım 2023, Salı

"KİMSEDEN BİR ŞEY ALMADIM''

"Adayın kademesine giriyor yönetim. Gitmeye yakın bu hamleler doğru değil. Bırakın yarışmama devam edeyim ben adayla. Müdahale etmeyin, Beşiktaş camiası sinirleniyor. Projeleri kötülemek doğru değil. Daha iyisini açıklayın. Burada artık 'Biz bunları daha önce yapmıştık, bizden şunu aldılar, bunu aldılar' demeye gerek yok. Ben kimseden bir şey almadım. Bunlar seçimlerde oluyor. Bu sefer biraz ekstrem bir şey oldu tabii ki. Gitmek istemiyorlardı aslında. Derbiyi beklediler, Antalya maçını beklediler, Divank Kurulu başkanını beklediler sonra asbaşkanı beklediler. O arada bana sürekli yönetim kurulu, proje soruluyor. Ben de diyorum ki; 'Ya karşımdaki aday kim? Aday yok!'. Neyse sonunda aday çıktı, aday çıkması çok güzel bir şeydir."

"SERBEST KALMA MADDESİ 40 MİLYON €"

"Çebi yönetimini iletişimde hiç iyi bulmuyorum. Son derece başarısız. Futbol takımı yapılanması, son derece başarısız. 52 oyuncu alınmış, bunlardan sadece biri satılmış o da Saiss. Asla satılmaması gereken bir oyuncu. Sadece kendi oyuncularımızı satmışız. Rıdvan, Serdar, Emirhan toplamda 10 milyon euro'ya gitmiş. Bugün Serdar'ın serbest kalma bedeli 40 milyon euro. Beşiktaş'ın neyi kaçırdığına bakın. Bu 3 oyuncu yerine 1 oyuncu alınmış, 90 dakika oynamamış. Aynı maliyete; 10 milyon euro. Beşiktaş, takımını büyük bir maliyetle kurdu. Bu maliyet ciddi bir maliyet, diğer takımlardan az değil."

"RIZA ÇALIMBAY GEÇ GELDİ"

"Bu takım bizim takımımız, olan oldu. Sporcu ismi bile kullanmak istemiyorum. Bu yolda biz bu oyuncularla beraber olacağız. Bu çocukların morallerini düzeltmek lazım. İmzalar atılmışsa iş bitmiştir, öyledir ya da böyledir ama bizimdir. İkinci devre Beşiktaş çok şey yapabilir. Bu işler hiç belli olmaz. Diğer takımlar Avrupa'da mücadele ederken Beşiktaş iyi bir çıkış yakalayabilir. Rıza Çalımbay geldi, geç verilmiş bir karardır. & Ekim'de verilmesi gerekirdi bu kararın. Sporda umutsuzluk olmaz. Son 3 saniye iyi oynanır, 90+5 iyi oynanır... O yüzden takımımıza güvenelim. Bizim kuracağımız iskelet, çok önemli bir iskelet."

"FEYYAZ UÇAR ÖNEMLİ OLACAK"

"Feyyaz Uçar; üniversite mezunu ve 3 lisan bilen bir insan. Beşiktaşımız'ın yüzü olacak. Açıklayacağımız çok önemli bir insan daha var. O iskelet olduğu gibi futbolu yönetecek. Beşiktaş'ta bundan sonra sportif direktörlerin, antrenörlerin istediği gibi transferler olmayacak. Bizim yapımız biraz daha farklı olacak. Feyyaz Uçar, Türkiye'nin en önemli efsane futbolcularından bir tanesi. Metin, Ali, Feyyaz... Son çok iyi eğitimli futbolcular bunlar. Eğitimi, kültürü bilgisi ile Feyyaz Uçar, Beşiktaş'ta çok önemli bir isim olacak. Süleyman Seba, Baba Hakkı ve Zekeriya Alp'ten sonraki yönetim kurulu üyesi olacak. İlk defa futboldan gelen birisi yönetim kuruluna girecek."

"RIZA HOCA KONUSU KAPALI"

"Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın antrenörüdür. Bu konu kapanmıştır, biz onu kucaklamış durumdayız şu an. Camiamız, Rıza Hoca'yı çok seviyor. Biz değerlerimizin farkındayız. Anadolu'da nereye gitsem, 'Rıza Hoca' dendiğinde alkış kopuyor. Bütün dünyada büyük kulüpler kriz döneminde özünden birini çağırır ve ona anahtarı verir. Camia, kendi evladını seviyor. Dünyada bütün kulüplere bakın; Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih'te her zaman eski sporcular yönetimlerde olmuştur. Sportif direktörler, antrenörler transferi yapıp gidiyor. Avrupa'da bir rapor hazırlattım; 'Beşiktaş mücadeleci takım, iskeleti ona göre kurun' dediler. Beşiktaş'ın DNA'sı böyle."

"CHELSEA İLE TOPLANTIM VAR"

"PSG ile transferde işbirliği yapacağım. Gittim, konuştum 'Camiana açıkla' diye kendisi söyledi bana. Chelsea ile toplantım var, toplanmayayım mı Chelsea ile? Chelsea'nin patronu benim arkadaşım. 'Hasan elimizden geleni yapmak istiyoruz' dedi bana. Körfez'de de bir takımım var. Hepsini zamanı gelince açıklarız."

"HAYALİM EUROLEAGUE GİRMEK"

"Benim hayalim, Beşiktaş'ın basketbolda EuroLeague'e girmesidir. 2 yıl içinde Wild Card alıp EuroLeague girersek yapmayı planladığımız 9 bin kişilik basketbol salonu bitmeden başka bir salonda oynayabiliriz."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki