HASAN ARAT'TAN PARİS SAİNT-GERMAİN BOMBASI!

Süper Lig ve Avrupa Konferans Ligi'nde beklenen performansı sergileyemeyen siyah beyazlı ekipte yönetim değişikliği gündemde yer alıyor...
Haberin yayılanma tarihi:22 Kasım 2023, Çarşamba

ARAT'TAN OLAY PAYLAŞIM;

Avrupa Konferans Ligi gruplarında da peş peşe mağlubiyetler alınınca taraftar yönetime tavır aldı. Güncelde Beşiktaş JK'nın başkanı olan Ahmet Nur Çebi'nin aday olmayacağı paylaşıldı. Seçime günler kala  Beşiktaş JK başkan adayı Hasan ARAT bombayı patlattı.

DÜNYA DEVİNDEN TRANSFER GELİYOR

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Hasan Arat, Beşiktaş camiasını sarsan müjdeyi verdi. Bugün içerisinde görüştüğü Paris Saint-Germain FC ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı ile fotoğraf paylaşarak açıkladı. Bir araya geldiği dostu Sayın Nasser Al-Khelaifi ile Doha’da arasında geçen sohbetten bahsetti.

İŞTE O PAYLAŞIM

Beşiktaş JK ve Paris Saint-Germain FC arasında oyuncu transferinden bahseden Hasan Arat, "Bugün Paris Saint-Germain FC ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı, kıymetli arkadaşım Sayın Nasser Al-Khelaifi ile Doha’da bir araya gelerek, Beşiktaş JK ve Paris Saint-Germain FC arasında futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık. Anlaşmamız, Gençlik Gelişim Merkezi (Futbol Akademi) ve antrenman merkezi konularında geniş çaplı işbirliğini de kapsıyor. Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki