Havuz Patronuna Beşiktaş Emri

Yalçın AKDOĞAN'ın yazısı
Haberin yayılanma tarihi:16 Nisan 2015, Perşembe

PATRONUN arkasında kimin olduğu belli, âleme "nizamat" verme sırasında şimdi "Beşiktaş" var.
Tek tek insanları nasıl kendine göre hizaya getirmeye kalkıyorsa, şimdi de Beşiktaş'ı ele geçirme hevesi.
Dört bakana yolsuzluk iddialarında adı ön planda geçenlerden, işadamı Reza Zarrab bir süre önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la kol kola, Beşiktaş tesislerini dolaşıyor, yemek yeniyor, iddiaya göre yapılmakta olan statta loca satın almak istiyor. Yok ya?

Zarrab'ın Beşiktaş tesislerine gitmesi boşuna değil, oradaki havayı yoklama. Hedef başka.

BAŞKAN VAZİYETİ

Yıl sonunda Beşiktaş'ın kongresi var, başkan seçilecek. Yukarıdaki gözünü Beşiktaş'a dikiyor. Etrafa bakıyor, "havuz medyası patronlarından birini" gözüne kestiriyor: "Şu başkan olabilir".
Bunun için kime emir vereceği belli. Beşiktaş'ı iyi tanıyan, bir süredir emrinde olanlardan biri. "Haydi kolları sıva da (...) başkan yap". Emir yüksek yerden. Zarrab'ın başkanlıkla filan ilgisi yok, o "Beşiktaş'a seçtirilmesi", seçim adı altında "atanması" düşünülen havuz patronu adına tesislere gidiyor, Beşiktaş'a sızma harekâtı. Fikret Orman'ın yaptığı affedilmez. Zarrab'ı tesislerde ağırlamak da ne demek? Ama Orman'ın durumu parlak değil, stat söz verdiği tarihe yetişmiyor, para yok, ayrıca özel iş hayatı amcalarının iki dudağı arasında. Boynu kıldan ince, Zarrab'la kol kola. Zarrab'la bağlantıyı kuran bir başka Beşiktaş yöneticisi mi?

ÇARŞI BIRAKMAZ

Beşiktaş taraftar gruplarından "1903 Birliği"nin 21 Nisan'da Ataşehir'de paneli var. Başkanlık seçimi için ufukta beliren havuz medyası patronuna karşı Beşiktaş muhalefeti birleşmeyi planlıyor. çArşı panele gidecek, işbirliği olabilir mi, olamaz mı, bakacak. Her iki grup da Zarrab'ın Orman'la buluşmasına, hele de statta loca almaya kalkmasına şiddetle karşı.
Ne emir, ne havuz patronu, ne Zarrab, sen "Beşiktaş'a nizamat" vermeye kalkarsan, hevesin kursağında kalır.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki