Henüz Davası Başlamış Dosyaların Kullanılması İğrençliktir

Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi Ali Rıza Dizdar Divan Kongresinde açıklamalarda bulundu
Haberin yayılanma tarihi:15 Kasım 2014, Cumartesi

O TİŞÖRTÜ YAPANLARI KUTLUYORUM

"10 Kasım tişörtünü yapan ve o tişörtlerle çıkan futbolcuları tebrik ediyorum."

TAPELERİ YAYINLAYANLAR DOĞRU DÜRÜST HAREKET ETMİYOR-

Tapelerin hepsini okudum yargıya intikal eden henüz davası başlamış dosyaların kullanılması iğrençliktir. Kimin ne konuştuğu dava açıldıktan sonra konuşur. Ben de bu tapeleri aldım. Bunu ya ben verdim ya da yönetimden alan biri verdi. Öyle bir temiz savcı var ki savcı her belge için dilekçe vermemi istedi. Yani açılmayan davanın tapelerini yayınlayanlar doğru dürüst hareket etmiyor."

ANLAYAN BİLİR

"Çarşı davasının görevli avukatlarının başında ben duruyorum. Aziz Yıldırım'da o davaya gelmek istediğini söyledi. Açılan davanın tapeleri, açılmayan davada" alınmış konulmuş. Nazmi Andıç bunu böle yapmış. Bunu anlayanlar bilir."

KASIMPAŞA YÖNETİMİ'NE

"Bizim yönetimimiz seçilmiş yönetimdir. Bizim gelirimiz örtülü ödenekten gelmez. Bizim 2B'de arazimiz yok. Kasımpaşa yönetimi atanmış yönetimdir. Kasımpaşa Başkanı için buradan bir kınama kararı çıkmasını istiyorum."

DİVAN ÜYELİKLERİNİN DÜŞMESİ

"Divan Başkanlığı'na ben bir dilekçe verdim ama cevaplamadılar. Hukuki konuları burada tartışmak istemem onun tartışılacağı yer genel kuruldur. Hukukta bir kaide vardır. Kazanılmış haklar vardır. Bir kanun suç işlendiği zamanki haliyle ceza verir. Divan Genel Kurulu'nun mekanı, zamanı bol olduğu bir yer de danışma kurulu olarak tartışmak lazım. Bir soru soruyorum. 15 sene aidatını ödese hiç de genel kural gelmese üyelik hakkı düşer mi? En önemli organ Genel Kurul değil mi? Onun üyeliği düşmüyor. Divan üyeliği düşüyor. Cumartesi-Pazar istişare kuruluna gelirse gelir gelmezse gelmez. Ne olmuş. Toplantı 10:18'de açıldı. 10:44 Atıf kardeşim çıktı. 10:49'da bitirdi. Sayın başkan 11:10'da çıktı. 11:50 'de bitirdi. İstişarede saat tutulur mu?"

SAĞ BEK

"Sordum araştırdım profesyonel futbol 18 yaşında başlar diyorlar. Bizim altyapımızda 18 yaşında sağ tarafta duracak kimse yok mu?"

Haber1903

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki