HERKES SEVİNİYORSA 'SORUN YOK' MU?

Cem DİZDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Ağustos 2023, Cuma

Kocaman iddialar, iri iri konuşmalar, borç batağına rağmen ‘Rakiplere transfer çalımı attık’ propagandası ve ülkenin en büyük kentinde onca zahmete katlanıp stadyuma gelmiş onca insana şu ilk devreyi reva görmek.

Bir takım elbette gol yer hatta yenilebilir de ancak futbol denen oynamayı unutmuş olamaz... Gerçi bilinir Beşiktaş epeydir ilk devreleri çoğunlukla ‘Boş geçer’ ama şu maç için bu da bir gerekçe olamaz sanırım. İkinci devresinde gelen gollerle bu maç elbette kazanılırdı! Sözleşmelerinde galibiyet primi yazılanlar hak edişlerini de alacaktı. Ancak stadyumda ya da televizyon karşısında onca insan sadece galibiyet için mi var? Ya da bu oyunsuz oyunu takımın kilit karakteri Necip Uysal ile iki genç oyuncuya mı bağlamalı? Yine de tüm bunlardan bağımsız olarak doğru yönetilemeyen borca batık ülke futbolunun Avrupa’da bazı engelleri geçmiş olmasını hayra yoralım!

Parayı Kazanan Seviyor!

Şu maçı izledikten sonra insanın eli daha fazlasını yazmaya varmıyor. Parayı kazananlar haklı olarak seviniyor, parayı sürekli kaybeden takımlarını para harcayarak destekleyenler de seviniyor. Parayı bu yöntemlerle harcamadan da kazanmanın mümkün olduğunu savunan bizler de neticede bir galibiyete ve Avrupa’da bir basmak ilerlemeye seviniyoruz... Demek ki sevinçte sorun yok. Bakalım kayıplarda kim, kimi, nelerden sorumlu tutacak?

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki