Herkesin Yüzünde Bir Gülümseme Var

Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Beck: "Çok yoğun antrenmanlar yaptık. Temel ve fiziksel unsurlar üzerinde çalıştık. Şu anda zinde durumdayız. Herkesin yüzünde bir gülümseme var"
Haberin yayılanma tarihi:25 Temmuz 2017, Salı

Beşiktaşlı futbolcular Fabricio Agosto Ramirez ve  Andreas Beck, takım olarak İstanbul ve Çin'de iyi bir çalışma dönemi  geçirdiklerini, İspanya'daki kamp ile hazırlıkları tamamlamayı arzuladıklarını  söyledi.

İki oyuncu, siyah-beyazlı ekibin antrenman yaptığı Marbella Futbol  Merkezi'nde düzenledikleri basın toplantısında, kamp çalışmaları ve yeni sezon  hedefleriyle ilgili görüşlerini aktardı.

Siyah-beyazlı ekibin İspanyol kalecisi Fabricio, İstanbul'da her gün  çift antrenman yaptıklarını belirterek, "Fiziksel kondisyona yönelik çalışmalar  yaptık. Kısa vadede ilk hedef Süper Kupa maçı olacak. Çin'de çok önemli deneyim  yaşadık. Artık şeklimizi bulmamız gerekiyor. Hazır hale gelmemiz gerekiyor. Şu  anda sıkı şekilde Süper Kupa'ya hazırlanıyoruz. Geçen sezon kaybetmiştik, bu  sezon mutlaka almayı istiyoruz." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde de iddialı olduklarını vurgulayan İspanyol  kaleci, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Grubu mutlaka geçmek istiyoruz. Grupta iyi performans gösterdikten  sonra devam etmeyi arzuluyoruz. Geçen sezon canımız çok yandı. Dinamo Kiev maçı  bize saplanmış çivi gibiydi. Adım adım gittiğinizde hem prestij kazanıyorsunuz  hem kulüp finansal açından kazanç sağlıyor. Bu sezon bunu başarmak istiyoruz."

Geçen sezon elde ettikleri başarıda en önemli noktanın soyunma  odasındaki atmosfer olduğunu anlatan Fabricio, "Tüm oyuncular başından sonuna  kadar sorumluluk aldı. Elini taşın altına soktu. Profesyonel şekilde davrandı. Bu  sezon da bunu koruyup geliştirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Takımdan ayrılan Marcelo Guedes ile ilgili soruyu yanıtlayan Fabricio,  "Marcelo büyük katkı verdi. Onunla oynamaktan memnunduk. Çalışma ahlakı yüksek  bir arkadaşımızdı. Yeni arkadaşlar aramıza katıldı. Onların adaptasyonunu  kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

 Beck: "Maç temposuna yaklaşıyoruz"

Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Andreas Beck ise İstanbul'da yoğun iki  hafta geçirdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Çok yoğun antrenmanlar yaptık. Temel ve fiziksel unsurlar üzerinde  çalıştık. Şu anda zinde durumdayız. Herkesin yüzünde bir gülümseme var. Aramıza  katılan oyuncular oldu. Yavaş yavaş şeklimizi oluşturuyoruz ve maç temposuna  yaklaşıyoruz."

Yeni sezonda da en büyük hedeflerinin şampiyonluk olduğunu anlatan  Alman futbolcu, "Geride kalan iki sezonda kulüp hem saha içinde hem saha dışında  adım adım ileriye gitti. Şimdi tekrar ileriye doğru bir adım atmak istiyoruz.  Daha büyük bir adım atmak istiyoruz. Özellikle Avrupa'da büyük adım atmak  istiyoruz." şeklinde konuştu.

Taraftarları sevindirmek istediklerini belirten ve bunun için ilk  yolun TFF Süper Kupa olduğuna dikkati çeken Beck, sözlerini şöyle sürdürdü:

"En önemli yarış lig yarışı. Çok önemli ve uzun bir yarış. Şampiyonlar  Ligi'nde iç saha avantajlarımız var. Şampiyonlar Ligi'nde şansın yanınızda  olması, atmosfer çok önemli. Bu organizasyonda ilerlemek çok önemli."

Beşiktaş'tan ayrılan Marcelo'nun takıma ciddi katkı verdiğini anlatan  Beck, "Çabuk adapte oldu. İki şampiyonlukta büyük katkısı vardı. Kariyerinde yeni  yolu tercih etti. Pepe aramıza katıldı. Kalitesiyle ilgili fazla şey söylemeye  gerek yok. Dünyanın en iyi stoperlerinden biri. Bizim adımıza çok önemli  transfer. Aynı takımda bulunmak önemli deneyim olacak." diyerek sözlerini  tamamladı.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki