HESAPLAR SİL BAŞTAN

Siyah-beyazlılar, Tolgay Arslan’ın kadroya katılması halinde sağ bek transferini rafa kaldıracak, Tolgay hamlesi gerçekleşmezse Helsingborg’da top koşturan Krafth veya Maribor’dan Stojanovic kadroya dahil edilecek
Haberin yayılanma tarihi:17 Ocak 2015, Cumartesi

Devre arası transfer döneminde neredeyse her gün yeni bir ismi gündeme alan Beşiktaş Yönetimi, yeni bir yol haritası çizdi. Bir süredir Hamburg’da oynayan Tolgay Arslan’ı yakından takip eden siyah-beyazlı yönetim, bu oyuncuya yeni bir teklif daha sundu.

Trabzonspor’un da transfer etmek istediği Tolgay için temaslarını yoğunlaştıran Beşiktaş Yönetimi, bu transferi gerçekleştirirse, sağ bek transferini rafa kaldıracak. Tolgay’ın, transferiyle Atiba’yı istediği gibi kullanabilecek olan Teknik Direktör Slaven Bilic, böylece Serdar Kurtuluş’a yeni bir natif yaratmış olacak. Bilic, Atiba’yı sağ kanatta kullanması durumunda orta sahadaki boşluğu ise transfer edilirse Tolgay ile dolduracak.

Tolgay Arslan’ın transfer edilmemesi halinde ise Beşiktaş Yönetimi, sağ bek adayları arasından Helsinborglu Emil Kraft ile Marribor’da oynayan Petar Stojanovic’i gündemine alacak. Beşiktaş Yönetimi, her iki oyuncunun kulüpleri ve kendisiyle her konuda prensip anlaşmasına vardı. Yönetim, Bilic’in tercihine göre iki isimden birini seçecek.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki