İnönü’den Arena’ya Olcay Şahan

Olcay Şahan, Vodafone Arena’dan önceki İnönü Stadı’nın son maçında son golü atan isim olmuştu. Tecrübeli futbolcu, yeni sezon itibariyle Arena’daki ilk mücadelede golünü atmayı başardı.
Haberin yayılanma tarihi:21 Ağustos 2016, Pazar

Kara Kartal’ın kilit oyuncularından Olcay Şahan, Vodafone Arena’dan önceki İnönü Stadı’nın son maçında son golü atan isim olmuştu. 11 Mayıs 2013’te fileleri havalandıran Olcay, geçen sezon ise iç sahada hiç rakip fileleri sallayamamıştı! Tecrübeli futbolcu, yeni sezon itibariyle Arena’daki ilk mücadelede golünü atmayı başardı. 68. dakikada yerini Kerim Frei’a bırakan milli futbolcu, “İlk dakikadan itibaren şampiyon gibi çıktık sahaya. Şampiyon olarak lige iyi başlamak istedik. Güzel bir sonuç oldu. Önemli oyuncular ayrıldı, ama yine de birlik olan bir takımız. Yıllardır birlikte oynuyoruz” dedi.

Arena’da Quaresma coşkusu

Euro 2016’da ülkesi Portekiz’le şampiyonluk yaşayan ve bu büyük zaferin en önemli pay sahiplerinden biri olan Ricardo Quaresma, Vodafone Arena’da dünün en gözde isimlerinden biriydi. Karşılaşma öncesi ısınma hareketleri esnasında tribünler, Portekizli yıldıza büyük ilgi gösterdi. Gökhan Töre’nin gitmesiyle birlikte yeniden 7 numarayı alan ve Q7 lakabına kavuşan yıldız oyuncu, bu sevgiye tek tek tribünleri dolaşarak karşılık verdi. Q7, maç boyunca klas hareketleriyle de alkış topladı.

İşte gerçek Cenk Tosun

Mario Gomez’in ayrılması sonrasında Beşiktaş’ın birinci forveti konumuna gelen Cenk Tosun, Galatasaray’a karşı oynanan Süper Kupa maçında etkisiz bir görüntü sergilemişti. Bir anda eleştiri oklarını üzerine çeken Cenk, Alanyaspor karşılaşmasında ise gerçek klasını gösterdi. İlk yarıda rakip savunmanın sıkı markajına maruz kalan tecrübeli futbolcu, ikinci yarıda coştu. Biri penaltıdan olmak üzere iki gol atarak moral bulan Cenk, 90 dakikanın ardından, “İyi bir sezon öncesi geçirdik, hoca bizi inanılmaz iyi hazırladı. Galatasaray maçında da harika oynadık, maçın hakkı bizimdi. Gaziantep’te yaşanan terör saldırısı sebebiyle galibiyete sevinemedik” yorumunu yaptı.

Tosic yine sol bekte!

Siyah- Beyazlılar’da Süper Kupa finalinde sol bekte oldukça başarılı bir oyun ortaya koyan Dusko Tosic, Alanyaspor karşısında sahaya stoper olarak çıktı. Ancak Adriano’nun ilk yarının ortalarında sakatlanması sonrasında Tosic, pozisyonunu Necip’e bıraktı ve yeniden sol beke geçti. Sırp futbolcu, 90 dakika boyunca da harika bir oyun sergiledi.

Atiba’ya tam not

Beşiktaş’ın orta sahasındaki lokomotif ismi Atiba Hutchinson, Alanyaspor karşısında da klasik performansını sergiledi. Orta saha ile savunma arasında köprü olan Atiba, her zaman olduğu gibi risk almadan oynadı ve rakibin hücumlarında kesici rolünü başarıyla yerine getirdi. Yüksek pas yüzdesiyle mücadele eden Kanadalı futbolcu, yine iki kişilik oynadı.

 Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki