''İNÖNÜ'YE GEL BAKALIM...''

Şimdi Galatasaray düşünsün...
Haberin yayılanma tarihi:25 Nisan 2023, Salı

KARA KARTAL'IN GOLCÜLERİ RAKİBİNİ BEKLİYOR;

Şampiyonluk yarışında işleri değiştirebilmek için Cim Bom’u yenmeleri gereken Kara Kartal’da Aboubakar, dev mücadelede takımına zaferi getirerek dengeleri bozmak istiyor. Hafta boyunca takımın izinli olduğu anlarda da çalışmalarına devam edecek olan Aboubakar, şovuna kaldığı yerden devam etmeyi hedefliyor.

Cenk Tosun Yükselişte

Aboubakar’la birlikte takımın hücum hattında olan bir diğer isim de Cenk Tosun... Şenol Güneş’in göreve gelmesinden sonra adeta yeniden doğan Cenk, Ümraniyespor maçında skora katkı vererek görevini yaptı. Milli forvet, Redmond’un attığı gol öncesi klas bir asiste imza attı. Bu sezon 3. asistini yapan Cenk Tosun 12 de gol attı. Tecrübeli futbolcu, böylece bu sezon 15 gole katkı verdi. Cenk, derbide de hücum hattında etkili olmaya çalışacak. 

'Sihirbazdan' Kötü Haber

Beşiktaş’ın Hangikredi Ümraniyespor ile oynadığı maçta sakatlanan Rachid Ghezzal Galatasaray derbisini kaçırabilir. Karşılaşmaya ikinci yarıda dahil olan Cezayirli oyuncu, yaklaşık 30 dakika forma giydi. Maçın ardından kasığında ağrı hisseden Ghezzal’ın tedavisine başlandı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki