İsveç Kartal'ı!

Avrupa arenasındaki ilk maçında Sarpsborg’u mağlup eden Siyah-Beyazlılar deplasmanda İsveç temsilcisi Malmö’yü de yenerek ikide iki yapmak istiyor.
Haberin yayılanma tarihi:04 Ekim 2018, Perşembe

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında İsveç'in Malmö ekibiyle karşılaşacak. Malmö Stadı'ndaki karşılaşma TSİ 22.00'de başlayacak ve mücadeleyi Makedonya Futbol Federasyonundan hakem Aleksandar Stavrev yönetecek.

I Grubu'ndaki ilk maçta Norveç'in Sarpsborg ekibini 3-1 mağlup eden Siyah-Beyazlı temsilcimiz, bugünkü karşılaşmayı kazanarak ikide iki yapmaya çalışacak. Siyah-Beyazlı ekibin rakibi Malmö ise gruptaki ilk karşılaşmasında Belçika temsilcisi Genk'e deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

7 MAÇTA 5 GALİBİYET ALDILAR

Beşiktaş, Avrupa kupalarında bu sezonki 8. maçını İsveç temsilcisi Malmö ile yapacak. UEFA Avrupa Ligi mücadelesine 2. ön eleme turunda başlayan Siyah-Beyazlı ekip, 3 eleme turunda 6 karşılaşma oynadı. Eleme turlarında 4 galibiyet elde eden Beşiktaş, birer kez de sahadan beraberlik ve mağlubiyetle ayrıldı. Grup aşamasındaki ilk maçını kazanan Siyah-Beyazlı takım, bu sezonki 7 Avrupa kupası mücadelesinde 5 galibiyet aldı, birer beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. Beşiktaş, bu 7 maçta rakip fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde sadece 3 gol gördü.

ADRİANO&TOLGA YOK

Dün Malmö'ye Beşiktaş'ta, sakatlığı olan kaleci Tolga Zengin ile savunmanın önemli isimlerinden Adriano Correia kadroda yer almadı. Bu arada İkinci Başkan Serdal Adalı ile birlikte yöneticiler Ahmet Kavalcı ve Melih Aydoğdu da Siyah-Beyazlı kafilede yer aldı

MALMÖ'DEN ÜSTÜNÜZ

Keçeli, "Malmö ciddiye alınması gereken bir rakip. Bizim onlardan kalite olarak üstünlüğümüz var ama fırsat verilmemeli. Biz onlardan çok üstünüz. Beklediğimiz sonucu alırız Bu sene taraftarımızı coşturacak bir futbol oynamıyoruz. Futbolcularımızın ayağa kalkması gerekiyor. Daha iyi bir ekip anlayışı ile iyi futbol oynamalıyız. " diye konuştu.

KUPA 2'DE İYİLER

Beşiktaş, adı UEFA Kupası'ndan UEFA Avrupa Ligi'ne çevrilen Avrupa futbolunun 2 numaralı organizasyonunda 109 maç yaptı. Siyah-Beyazlılar 51 galibiyet, 22 beraberlik ve 36 mağlubiyet alırken; 176 gol attı, 129 gol yedi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki