İTALYANLAR BEŞİKTAŞ'I ANALİZ ETTİ!

İtalyan basını, Şampiyonlar Ligi gruplarını değerlendirirken, Beşiktaş'ın önemli transferler yaptığı ifade edildi...
Haberin yayılanma tarihi:27 Ağustos 2021, Cuma

Çizme'den Kartal'a Keskin Bakış

Geçen sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Borussia Dortmund, Ajax ve Sporting Lizbon ile eşleşen Siyah-Beyazlılarla ilgili bir analiz İtalyan basınından geldi. Tuttomercato, Şampiyonlar Ligi grupları ile ilgili geniş analizler yaparken; C Grubu'nda mücadele edecek temsilcimiz Beşiktaş ile ilgili de değerlendirmede bulundu.

Yapılan Transferlere Vurgu

Söz konusu haber/analizde Beşiktaş'ın 4 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ne geri döndüğü hatırlatılırken, "Türkler uluslararası deneyime sahip oyuncuları alarak şansını artırmaya çalışıyor" denildi.     

Teixeira Ve Batshuayi Transferleri

Transfer piyasasında adı birçok takımla anılan Alex Teixeira ve Michy Batshuayi'nin de Beşiktaş'ın çehresini değiştirecek iki önemli transfer olduğuna vurgu yapıldı.  Brezilyalı oyuncu Teixeira'nın Beşiktaş'a hava kattığı ve Batshuayi'nin de çıkış aradığı ifade edildi. Ayrıca Mert Günok'un Ersin Destanoğlu'nun bulunduğu mevkiye transfer edildiği ve İtalya'da Roma ile Empoli takımlarında oynayan Salih Uçan'ın da büyük bir şans elde ettiği yazıldı.

"Türkiye Pazarının En İyi Oyuncusu"

Chelsea gibi üst düzey bir takımda oynayan Michy Batshuayi'nin Avrupa kupalarında 42 maçta 13 gol attığı haberde paylaşıldı. Bunun yanı sıra Michy Batshuayi'nin Türkiye pazarının en iyi oyuncusu olduğu vurgulandı. Analizde, "Batshuayi, mevsim standartlarına ayak uyduramamıştı ama Beşiktaş'ta sıçrama yapması için deneyim ve niteliklere sahip" denildi.

Sergen Yalçın'ın Taktiği 

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın 4-3-3 sistemini kullandığına da yer verildi. Haberde, Ersin, Rosier, Vida, Wellinton, N'Sakala, Atiba, Josef, Salih, Ghezzal, Batshuayi ve Alex Teixeira 11'de oynayacak isimler olarak aktarıldı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki