Jorge Jesus ''Üst'' Olsun

Sporting Lisbon Teknik Direktörü Jorge Jesus, Beşiktaş ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi mücadelesi öncesinde basın toplantısında soruları yanıtladı.."
Haberin yayılanma tarihi:01 Ekim 2015, Perşembe

İŞTE JESUS'UN SÖZLERİ...

"Galibiyet alacağımıza inanıyoruz ve bu seviyeye sahibiz, Şampiyonlar Ligi seviyesine sahibiz." sözleri ile başlayan Jesus, kontratıyla ilgili Portekiz basınında çıkan haberleri yorumladı ve, "Basında böyle haberler çıkabilir. Basın yazar ama bu konuları ben önensemiyorum." diye konuştu.

Teofilo Gutierrez'in durumu ile ilgili konuşan Portekizli hoca, "Bugün ve yarınki idmanda durumuna bakacağız. Hazırsa oynayacak. Hazır değilse riske etmek istemiyoruz." dedi.

DENİZ ÇOBAN YORUMU...

Hakemliği bırakma kararı alan Deniz Çoban ile ilgili bir soruyu yanıtlayan deneyimli teknik adam; "Konuyla ilgili pek bilgim yok. Saha içinde neler yaşandı, duyguları neydi bilmediğim için fazla yorumlayamam. Ama bence saha içinde doğru karar vermek önemli" dedi.

WILLIAM CARVALHO OYNAYACAK MI?

Oliveira'nın sakatlığının olduğunu belirten Jesus; "William Carvalho'ya şans vereceğiz. Takıma dahil olmaları için Avrupa Ligi maçları büyük bir şans. Oliveira'nın sakatlığı hakkında henüz net bir bilgim yok." ifadelerini kullandı.

"BOL GOLLÜ BİR MAÇ OLMASINI DİLİYORUM"

Gökhan Töre, Quaresma ve Mario Gomez'e sahip Beşiktaş ile ilgili görüşleri sorulan Jesus; "Quaresma'nın iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. Beşiktaş'ın atak oynayacağını biliyorum. Trabzonspor'dayken Şenol Güneş'e karşı mücadele ettim. Pozitif bir teknik adam. Yarın bol gollü bir maç olmasını diliyorum

Etiketler: Uefa   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki