Jorge Jesus'dan Şaşırtan İmza

Son günlerde ismi Beşiktaş ile anılan ve Benfica'da efsane haline gelen Jorge Jesus, son yılların en büyük sürprizlerinden birine imza attı.
Haberin yayılanma tarihi:05 Haziran 2015, Cuma

Portekiz'in köklü kulüplerinden Benfica ile özdeşleşen teknik direktör Jorge Jesus, ülke futbol tarihinin en büyük sürprizlerinden birini gerçekleştirdi. 2009'dan bu yana Benfica'nın başında bulunan ve önemli başarılara imza atan 60 yaşındaki teknik adam ezeli rakip Sporting Lizbon'la anlaşmaya vardı.

Jesus'un bu kararı Portekiz futbolunda adeta deprem etkisi yarattı. 2009'dan bu yana Benfica'da görev yapan ünlü teknik adamın bu kararı Avrupa futbol kamuoyunda da büyük şaşkınlık yarattı.

Jorge Jesus, uzun süre Fenerbahçe'nin gündemini de meşgul etmiş, Carlo Ancelotti'nin Real Madrid'den ayrılmasının ardından ismi İspanyol devi ile de anılmıştı. Jesus, Benfica ile Portekiz'de yaşadığı şampiyonlukların yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde de İngiliz ekibi Chelsea'ye karşı oynamıştı.

Fener'e rakip olmuştu

Benfica 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamış ancak ikisini de kaybetmişti.

Jesus'un başında olduğu Benfica 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Fenerbahçe'ye rakip olmuştu. Sarı-Lacivertli temsilcimiz İstanbul'daki ilk maçı 1-0 kazanmış ancak Portekiz'de 3-1 kaybedince final şansını yitirmişti.

Fanatik

Etiketler: BEŞİKTAŞ  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki