KADRO DIŞI KALAN OYUNCULAR İSYAN ETTİ!

Sürpriz şekilde kadro dışı bırakılan futbolcular, Siyah Beyazlı yönetime tepkili...
Haberin yayılanma tarihi:13 Aralık 2023, Çarşamba

“Ne Saç Ektirdim Ne Keyfi Bir Şey Yaptım"

Kamerunlu forvet Aboubakar, “Ne saç ektirdim ne de keyfi bir şey yaptım. Virüs kapmam nedeniyle ağır hastalandım ve 3 maç oynayamadım. Geçen sezon bir çok gol attım. Sezon başı Konferans Ligi maçlarında attığım goller ortada” yorumunu yaptı.

"Performans Nedeniyle Kadro Dışı Kalmak Çok Gücüme Gitti”

Şampiyonluk yaşayan son kadroda yer alan isimlerden Valentin Rosier “Her antrenmanda yer aldım. Hiç bir zaman kulübüme saygısızlık yapmadım” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Sezon başında transfer edilen Eric Bailly de “Anlamış değilim. Performans nedeniyle kadro dışı kalmak çok gücüme gitti” ifadelerini kullandı.

"Açıklanan Mazeretleri Kabul Edemem"

Rachid Ghezzal ise “Kampta en disiplinli çalışan oyuncuyum. Hiçbir antrenmanı terk etmedim. Bir yanlışlık var. Aklım almıyor.” diyerek karara tepki gösterdi.

Cezayirli futbolcu ayrıca şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş Kulübü’nün formasını giymekten, kazanmaktan ve takım için savaşmaktan her zaman gurur duydum ve sözleşmemin sonuna kadar bu fırsata sahip olduğum sürece yapmaya devam edeceğim. Ancak ismimin olası davranış sorunlarıyla veya takıma olan bağlılık eksikliğiyle ilişkilendirilmesini kabul edemem. Bu tamamen keyfi ve politik bir karar.”

Menajerleri Randevu Aldı

Öte yandan kadro dışı bırakılan 5 futbolcunun menajerlerinin, oyuncularının durumunu konuşmak için pazartesi günü için Siyah Beyazlı yönetimden randevu aldığı öğrenildi.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki