Kafeste İzlenmemeli

Başkan Fikret Orman, futbolun taraftarlarla güzel olduğunu belirterek; deplasman taraftarlarının da kafesler içinde maç izlemekten çıkarılması gerektiğini söyledi.
Haberin yayılanma tarihi:04 Ekim 2016, Salı

Karşılıklı rekabetin her zaman hoş bir durum olduğunu dile getiren Beşiktaş başkanı, "UEFA ya da Şampiyonlar Ligi maçı oynamış olsak Galatasaray'la, oraya nasıl taraftar gelebiliyorsa; lig maçına da gelebilmeli. Zaten geldiler ve güzel oldu. En önemli konu bunun bir adım ileri gitmesi lazım. Kafesler içinde maç izletmekten çıkarmamız lazım. İngiltere'deki gibi gayet medeni şekilde seyretmek lazım. Bu da yapılabilir" diye konuştu.

HOPLAYIP, ZIPLAYACAKLAR!


Bunun formülünün de belli olduğunu açıklayan Orman şöyle devam etti: "Biletleri kulüplere satacaklar, kulüpler kendi seçtikleri taraftarlarına satacaklar. O cezalardan sorumlu kulüp oluyorsa, bu deplasman biletlerini kulüpler satın alacaklar ve kontrollü olarak dağıtacaklar. Kontrollü olarak Beşiktaş'la ilgilisi olan, mağazalardan alışveriş yapan, maçlara gelen kişilere vermek lazım. Bunu diğer kulüpler de yaparlar. Bu bir tiyatro değil, spor müsabakası. İnsanlar hoplayacaklar, bağıracaklar, çağıracaklar, birbirlerini kızdıracaklar ama terörize olaylar olmayacak."


FotoMaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki