Kale İçin 4 Aşamalı Plan

Kaptan Tolga Zengin’in, Akhisar Belediye ve Sporting maçlarında yediği hatalı goller nedeniyle transfer için kolları sıvayan Beşiktaş Yönetimi yeni bir yol haritası çizdi.
Haberin yayılanma tarihi:13 Aralık 2015, Pazar

Kaptan Tolga Zengin’in, Akhisar Belediye ve Sporting maçlarında yediği hatalı goller nedeniyle transfer için kolları sıvayan Beşiktaş Yönetimi yeni bir yol haritası çizdi. Dört madde halinde kaleci planlaması yapan siyah-beyazlılar, devre arasına kadar kararını netleştirecek.

Yönetimin kale için belirlediği yeni strateji şöyle:

1 - İlk olarak Tolga Zengin’in toparlanması sağlanacak. Üç senedir Beşiktaş forması giyen Tolga’nın istikrar sağlayamaması nedeniyle kaleci antrenörü Jose Sambade ile görüşülecek. Günay Güvenç’e de şans verilmesi gündeme getirtilecek.

2 - Ospina ile görüşen ve önemli bir mesafe alan Beşiktaş Yönetimi, Arsenal’in bu oyuncuyu devre arasında bırakmak istememesi yüzünden, transferi sezon sonuna bırakmıştı. İşlerin kötü gitmesi halinde ya bu transfer öne çekilecek ya da başka bir isim liste başına alınacak.

3 - Devre arasında kaleci transferinde Ospina’da başarılı olunmaması durumunda, Dnipro’da oynayan Boyko masaya yatırılacak. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’a önerilen bu kaleciyi beklemeye alan yönetim, Ukraynalı file bekçisi ile resmi olarak ilgilenmeye başlayacak.

4 - İstenen kalitede yabancı bir kaleci bulunamazsa transfer rafa kaldırılacak. Siyah-beyazlılar, Tolga ve Günay’ın yanına bir yerli kaleci daha alınması fikrini Şenol Güneş’in onayına sunacak.

Milliyet

Etiketler: Kale   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki