KARA KARTAL AVRUPA KUPASINDAN BAHTİYOR DÖNÜYOR!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunun ilk maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'le karşı karşıya geldi. Mücadele 3-2 Beşiktaş galibiyetiyle sonuçlandı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ağustos 2023, Perşembe

Galibiyeti Getiren Gol 90+4. Dakikada Bakhtiyor Zaynutdinov'dan Geldi;

Ukrayna'daki savaş nedeniyle Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan mücadele 3-2 Beşiktaş galibiyetiyle sonuçlandı. 

Maçta Goller; 40. dakikada Aboubakar'ın penaltısı, 60. dakikada Shaparenko, 64. dakikada Colley ve 66. dakikada Voloshyn'den geldi. 90+4. dakikada Rashica'nın ceza sahası içindeki pasıyla buluşan Bakhtiyor, golü atarak takımına galibiyeti getirdi.

RÖVANŞ 31 AĞUSTOS'TA

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'i sahasında konuk edeceği rövanş maçı 31 Ağustos günü saat 21:00'de Beşiktaş Park'ta oynanacak.  Dinamo Kiev'le Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren mücadele aynı zamanda Siyah-Beyazlı takımda şampiyonluk yaşayan iki teknik adamı birbirine rakip yaptı. 2002-2003 sezonunda Beşiktaş'la lig şampiyonluğu yaşayan ve şu anda Dinamo Kiev'in teknik direktörlüğünü yapan Mircea Lucescu ile 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarını zirvede tamamlayan Şenol Güneş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruplara kalmak için karşı karşıya geldi. İki teknik adam ayrıca A Milli Futbol Takımı'nda da teknik direktör olarak görev yapmıştı.

AMARTEY SAHADA

Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı oyunculardan yalnızca Daniel Amartey 11 kişilik kadroda kendine yer buldu. Siyah-Beyazlıların diğer transferleri Ante Rebic, Milot Rashica, Alex-Oxlade Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Jean Onana ise mücadeleye yedek başlarken, Beşiktaş'ın son transferi Bakhtiyor ise ilk kez Beşiktaş formasıyla esame listesinde yer aldı.

İKİ ÜLKENİN MİLLİ MARŞLARI OKUNDU

Ukrayna'nın 1991 yılında Sovyetler Birliği'nden ayrılarak bağımsızlığını ilan etmesinin 32. yıl dönümü nedeniyle karşılaşma öncesinde iki ülkenin de milli marşı okundu. Bağımsızlık Günü nedeniyle UEFA izniyle karşılaşmada önce İstiklal Marşı okunurken daha sonra Ukrayna Milli Marşı okundu. Dinamo Kievli oyuncular, marşın okunması sırasında Ukrayna Bayrağı açtı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki