KARA KARTAL'DAN GOLLÜ PROVA!

Beşiktaş, hazırlık maçında Giresunspor'u 5-3 mağlup etti...
Haberin yayılanma tarihi:15 Aralık 2022, Perşembe

KARTAL KAMPI GALİBİYETLE BİTİRDİ

Beşiktaş mücadeleye, Ersin, Rosier, Welinton, Tayyip Talha, Umut, Atiba, Redmond, Salih, Gedson, Nkoudou, Muleka  11'iyle başladı. Siyah-Beyazlı takımın golleri Gedson Fernandes (2), Kevin N'Koudou ve Cenk Tosun'dan (2) geldi. Giresunspor'un gollerini ise Serginho, Doğan Can Davas ve Vukan Savicevic kaydetti.

2 GALBİYET 1 BERABERLİK

Mücadelenin 30. dakikasında Gedson Fernandes'in golüyle öne geçen Beşiktaş, Kevin N'Koudou'nun 45+1'de penaltıdan kaydettiği golle skoru 2-0'a getirdi ve devreye bu skorla girildi.

İkinci yarının hemen başında Siyah-Beyazlılar, farkı üçe yükseltti. 47. dakikada Gedson Fernandes, takımının üçüncü kendisinin ikinci golünü kaydetti.

Beşiktaş'ın üçüncü golünden 4 dakika sonra ise Giresunspor, Serginho ile farkı tekrar ikiye indirdi. Karşılaşmanın son bölümüne Beşiktaş'ın 3-1'lik üstünlüğüyle girilirken 69. dakikada Cenk Tosun skoru 4-1 yaptı.

Kaşrılaşmanın 81. dakikasında Giresunspor'da Doğan Can Davas, takımının ikinci golünü kaydederken 87. dakikada Cenk Tosun farkı tekrar üçe çıkardı. Mücdelenin 90. dakikasında ise Giresunspor'da Vukan Savicevic, penaltıdan kaydettiği golle skoru belirledi.

Bu sonuçla Beşiktaş, liglere verilen aradaki son hazırlık maçından galibiyetle ayrıldı. Siyah-Beyazlılar daha önce İstanbulspor, Charleoi ve Westerlo'yu mağlup ederken Fatih Karagümrük'le berabere kalmıştı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki