KARA KARTAL'DAN SARI OPERASYONU!

Çaykur Rizespor'dan Adana Demirspor'a bedelsiz olarak transfer olan ve burada gösterdiği performansla dikkat çekerek A Milli Takım'a kadar çıkan Yusuf Sarı, transferde de büyüklerin radarına girdi...
Haberin yayılanma tarihi:11 Aralık 2023, Pazartesi

PERFORANSI YÜKSLİYOR;

Fransa doğumlu olan ve futbolculuk kariyerine Marsilya B takımında başlayan Yusuf Sarı, sırasıyla Marsilya, Clermont Foot, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor formalarını giydi. Burada gösterdiği performans sonrası bedelsiz olarak Adana Demirspor'a imza atan Yusuf Sarı, burada da kısa sürede oynadığı futbolla dikkat çekti ve A Milli Takım'a kadar yükselmeyi başardı.

YUSUF SARI BÜYÜKLERİN DİKKATİNİ ÇEKİYOR

Adana Demirspor'da ligde 13 maçta 5 asist yapan ve Konferans Ligi Elemelerinde ise 6 maçta 2 gol ve 2 asist yaparak performansını yükselten Yusuf Sarı, transferde de büyük kulüplerin radarına girdi. Adana Demirspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcu için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.

YUSUF SARI'YA SÜPER LİG DEVİ TALİP OLDU

Oynadığı futbolla dikkat çeken Yusuf Sarı için Süper Lig devi Beşiktaş'ın devrede olduğu gündeme geldi. Ara transfer için kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın piyasa değeri 5 milyon Euro Yusuf Sarı ve kulübü Adana Demirspor ile görüşmeye başladığı belirtildi. İddialara göre Beşiktaş'ın Yusuf Sarı için Adana Demirspor ile 5 Milyon Euro'ya anlaşmaya vardığı belirtildi.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki