KARTAL 1 ATTI 3 ALDI!

Beşiktaş, deplasmanda 8 maç sonra deplasmanda F.Karagümrükspor'u yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Ocak 2022, Salı

KARA KARTAL KARAGÜMRÜK'TEN 3 PUANLA DÖNÜYOR...

Kara Kartal, Spor Toto Süper Lig'in 22. Haftasında Deplasmanda Fatih Karagümrük'ü Mağlup Etmeyi Başardı

Çaykur Rizespor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan ve sahasında Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup eden Beşiktaş, Süper Lig'in 22. haftasında konuk olduğu Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti.

Beşiktaş'tan Üst Üste 2. Galibiyet

Üst üste 2. galibiyetini alan, son 2 maçta kalesinde gol görmeyen ve 8 maç sonra deplasmanda kazanan siyah-beyazlı takıma galibiyeti getiren golü 38. dakikada penaltıdan Michy Batshuayi kaydetti. Başarılı oyuncu, Kara Kartal'ın geçen hafta Gaziantep FK'yı 1-0 yendiği maçta da golü atan oyuncu olmuş ve takımına 3 puanı kazandırmıştı. Batshuayi gollerine devam etti. Bu sezon 25 maçta sahaya çıkan Belçikalı golcü, 9 gol ve 4 asist ile oynadı.

Volkan Demirel Kırmızı Kart Gördü

Vavacars Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel, 31 ve 90+2. dakikada yedek kulübesinde yaptığı itirazlar sonucunda kırmızı kart gördü. Teknik direktörlük kariyerindeki ilk kırmızı kartını gören 40 yaşındaki Demirel, bir sonraki maçta kulübedeki yerini alamayacak.

Beşiktaş 8 Maç Sonra Deplasmanda Kazandı

Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup eden Beşiktaş, 8 maç sonra deplasmanda kazandı. Siyah-beyazlı takım Süper Lig'de deplasmandaki son galibiyetini 18 Eylül'deki Antalyaspor karşılaşmasında almıştı (2-3). Bu sonuçla Beşiktaş maç fazlasıyla 35 puanla üçüncü sıraya yükseldi, Fatih Karagümrük ise 30 puanla 11. sırada yer aldı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki