KARTAL AVRUPA'DA GALİBİYETLE TURLADI!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi ikinci eleme turu mücadelesinde Arnavutluk temsilcisi Tirana'yı 3-1'in rövanşında deplasmanda da 2-0 mağlup etti ve adını bir üst tura yazdıran taraf oldu...
Haberin yayılanma tarihi:03 Ağustos 2023, Perşembe

YENİ TRANSFER İLK GOLÜNÜ ATTI;

Siyah-Beyazlı takımın gollerini 56. dakikada yeni transfer Daniel Amartey ve 76. dakikada Vincent Aboubakar kaydetti. Sakatlanan Necip Uysal'ın yerine oyuna giren ve Beşiktaş ile ilk maçında sahaya çıkan Ganalı oyuncu Amartey, böylelikle Siyah-Beyazlı forma ile ilk golünü atmış oldu.

MAÇ OLAYLI BAŞLADI

Tirana-Beşiktaş rövanş maçı, yaşanan saha olayları nedeniyle gecikmeli başladı.  Taraftarların sahaya meşale atmasıyla başlayan olaylarda daha sonra iki takım seyircileri arasında gerginlik yaşandı. Siyah-Beyazlı oyuncular, taraftarlarını sakinleştirmek için tribünlere giderken, karşılaşmanın hakemi Stuart Attwell iki ekibi de soyunma odasına çağırdı. UEFA delegeleri ile yapılan toplantının ardından yaklaşık 15 dakikalık bir gecikme sonrası karşılaşma yeniden başladı.

MASUAKU KIZARDI

Beşiktaş karşılaşmanın 66. dakikasında 10 kişi kaldı. Siyah-Beyazlı takımda Arthur Masuaku, Kaina'ya yaptığı faul sonrası direkt kırmızı kart gördü. Bilindiği üzere eleme turladarında VAR sistemi uygulanmıyor.

SİYAH İNCİ SAHNEDE

Beşiktaş'ta Amartey'in ardından bu kez Vincent Aboubakar sahneye çıktı. Kamerunlu yıldız, 76. dakikada Tirana savunmasının hatasını affetmedi ve skoru 2-0 yaptı. Aboubakar ilk maçta da rakip filelere bir gol atma başarısı göstermişti. 

SIRADAKİ RAKİP BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın, Tirana'yı elemesinin ardından Konferans 3. ön eleme turundaki rakibi de belli oldu. Buna göre temsilcimiz bir sonraki eleme turunda Azerbaycan'dan Neftçi Bakü ile karşılaşacak.

Etiketler: Avrupa   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki