Kartal Kanatlanıp Uçacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş derbide futbolcularından sahanın kenarlarına yıkmalarını istedi.
Haberin yayılanma tarihi:14 Aralık 2015, Pazartesi

Beck ve İsmail’e hücumlara katılmaları yönünde talimat veren tecrübeli hoca, planını ceza sahasının iki yanından Gomez ve içeriye girecek orta saha oyuncularına yapılacak ortalarla gol bulmak üzerine yaptı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün oynanacak olan derbide G.Saray’ı kanatlardan vurmayı planlıyor. Tecrübeli hoca, son 2 günde yapılan taktik antrenmanlarda oyuncularına kanat organizasyonları çalıştırdı. 

SARI-KIRMIZILI takımın oynadığı maçları kurmayları ile birlikte analiz eden Güneş, planını da belirledi. Kurt çalıştırıcı, kritik maçta futbolcularının oyunu sahanın kenarlarına yıkmasını istiyor. İki beki İsmail ve Beck’e hücumlara katılmaları yönünde talimat veren Şenol Hoca, ceza sahasının iki yanından yapılacak ortalarla golleri bulmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Gomez’e penaltı noktası çevresinde hareketli olup top istemesini söyleyen Güneş, orta sahada görevlendireceği Atiba, Oğuzhan ve Sosa’ya 18’in içine sürpriz sızmalar yapmaları gerektiğini aktardı. 

OYUNCULARINA bu sezon, bu taktikle attıkları golleri örnek olarak gösteren Güneş, benzer aksiyonları derbide de görmek istediğini ifade etti. 

GT7 ve Q17 ilk 11’de!

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugünkü G.Saray derbisinde hem Ricardo Quaresma’yı hem de Gökhan Töre’yi ilk 11’de oynatacak. Olcay Şahan’ı yedek soyunduracak olan tecrübeli çalıştırıcı, Sporting Lizbon maçında yediği 2 hatalı gol nedeniyle eleştirilmiş olmasına rağmen kaleyi yine Tolga Zengin’e emanet edecek. Güneş, iyileşen Ersan Gülüm’ü de yeniden stopere monte 
edecek.

Şanssızlığı Gomez bitirebilecek mi?

BEŞİKTAŞ’IN G.Saray’ı yenemediği son 4 sezonda hiçbir santr-forunun sarı-kırmızılılara gol ata-mamış olması ilginç bir ayrıntı 

olarak göze çarpıyor. Nobre’nin 28 Kasım 2010’da Ali Sami Yen’de attığı golden sonra Beşiktaş santr-forları G.Saray’a gol atamadı. 22 Eylül 2013’te oynanan maçta Almeida’nın at-tığı gol, siyah-beyazlılar hükmen mağlup sayıldığı için kayıtlara geçmedi. F.Bahçe derbisinde 2 gol atarak takımı galibiyete taşıyan Mario Gomez, bugünkü maçta bu istatistiği de kırmaya çalışacak.

Kartal’ın Olimpiyat’ta son derbisi

BEŞİKTAŞ ile G.Saray’ın bugünkü buluşması 2015 yılının son derbisi olacağı gibi siyah-beyazlı stadın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda çıkacağı son derbi olma niteliği de taşıyor. Süper Lig’in 2. yarısındaki derbileri deplasmanda oynayacak olan Kartal, ezeli rakipleriyle gelecek sezon oynayacağı maçlara nisan ayında bitirilmesi planlanan Vodafone Arena’da yapacak.

Vatan

 

Etiketler: Derbi   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki