Kartal, Skenderbeu'yu Şutla Vuracak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli arada orta saha ve forvet hattına sürekli gol çalıştırmanın karşılığını aldı.
Haberin yayılanma tarihi:17 Eylül 2015, Perşembe

Siyah-Beyazlılara ters gelen bir futbol oynayan Başakşehir'i 2-0 yenen Kartal'da sergilenen futbol camiayı sevindirdi.

Tecrübeli çalıştırıcı ise oyundan ve skordan çok rakibe verilen pozisyonlar ile kaçırdıkları gollerle ilgileniyor. Başakşehir maçı sonrası 100 gol barajını geçip geçmeyecekleri ile ilgili soruya ‘İnşallah' cevabını veren Güneş, daha çok eksikler üzerinde duruyor. Yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Arnavutluk'un Skenderbeu ile yapacakları maça odaklanan başarılı hoca, ilk uyarısını da kaçan goller üzerinden yaptı. Ellerine fırsat geçtiğinde skoru riske etmek istemeyen Güneş, “2-0'dan sonra yenilecek bir gol her zaman takımı zora sokabilir. Önümüzde Skenderbeu maçı var. Kaleye şut atmaktan korkmayın. Şut atalım ki gol olsun.” dediği öğrenildi.

Beşiktaş bugün öğleden sonra maç için Arnavutluk'a gidecek. Olcay Şahan, geçen sezon Club Brugge ile oynanan maçta kırmızı kart görmesi, Oğuzhan da sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak. İlk 11'de Quaresma ve Kerim Frei'nin forma giymesi bekleniyor. Skenderbeu maçı Elbasan Arena'da saat 22.05'te oynanacak ve maçı Macar hakem Tamas Bognar yönetecek.

Zaman

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki