Kartal’a İki Müjde

Beşiktaş'ta, sakatlığı bulunan iki isimden gelen haberler, teknik heyeti sevindirdi
Haberin yayılanma tarihi:18 Kasım 2014, Salı

Beşiktaş'ta, sakatlığı bulunan iki isimden gelen haberler, teknik heyeti sevindirdi. Ayak bileğindeki problemi atlatan Mustafa ve kasığındaki sıkıntısı sona eren Kerim, Kasımpaşa maçında oynayabilecek.

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü Kasımpaşa’yla Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar’da, sakatlığı bulunan isimlerden gelen haberlerin sevinci yaşanıyor. Ayak bileğindeki yan bağlarında yırtık oluşan ve bu sebepten dolayı Siyah-Beyazlılar’ın Başakşehir’le oynadığı karşılaşmada forma giyemeyen Mustafa Pektemek, sakatlığını büyük ölçüde atlattı. Öte yandan Başakşehir mücadelesinin ardından kasığında zorlanma tespit edilen Kerim Frei’nin de tedavisinin sürdüğü, iki futbolcunun da Kasımpaşa sınavında sahada olacağı ifade edildi.

Kalede Cenk görev yapacak

Omzundaki sakatlık nedeniyle takımının Avrupa Ligi’nde Partizan mücadelesinde ve Süper Lig’deki Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyen Tolga Zengin’in durumu ise belirsizliğini koruyor. Deneyimli kaleciye, sakatlığını tam olarak atlatmadan forma vermeyi düşünmeyen teknik direktör Slaven Bilic’in, kaptan Tolga’nın yokluğunda bu iki maçta da başarıyla görev yapan Cenk Gönen’i, Kasımpaşa karşısında görevlendireceği bildirildi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki