Kartal'a Uruguaylı Stoper

Çizme basını Beşiktaş'ın Napoli'de oynayan Britos için harekete geçtiğini iddia etti. 29 yaşındaki stopere bonservis bedeli verilmeyecek
Haberin yayılanma tarihi:30 Nisan 2015, Perşembe

Kartala Uruguaylı stoper Ligde şampiyonluk kovalayan Beşiktaş bir yandan da transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içersinde sürdürüyor. Siyah-Beyazlı yönetimin şimdiden transfer listesi oluşturmaya başladığı gelen bilgiler arasında. Bu gelişmeler yaşanırken Beşiktaş için sürpriz bir iddia İtalya'dan geldi. İtalya Serie A'da Napoli takımında forma giyen Miguel Britos'un adı Beşiktaş ile anıldı. Çizme basınında yer alan iddialara göre Siyah-Beyazlı takım 29 yaşındaki stoper için bir süredir nabız yokluyor.

Ocak ayında takımdan gönderilmesi gündeme gelen ancak Faozi Ghoulam'ın sakatlığı sonrası kadroda tutulmak zorunda kalan Miguel Britos'un sezon sonuyla Napoli ile olan sözleşmesi bitiyor. İtalyan basını Beşiktaş'ın yeni sezon için stoper arayışları içinde olduğunu okurlarına duyurarak sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncu için Beşiktaş'ın 5 milyon Euro'luk bir teklif sunmaya hazırlandığını öne sürdü. Britos'un Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilendiğinden haberdar olduğu bu nedenle bu transfere çok sıcak baktığı da vurgulandı. Tecrübeli oyuncunun yakın çevresine, "Beşiktaş beni isterse kariyerime Türkiye'de devam ederim" dediği belirlendi.

İTALYAN BASININA GÖRE BEŞİKTAŞ BİR ADIM ÖNDE

Beşiktaş' ın Napoli ile henüz resmi bir görüşme yapmadığının altı çizilirken Başkan Fikret Orman ve yönetiminin Uruguaylı oyuncu Britos'a sezon sonunda imza attırmaya çok yakın olduğu belirtildi. Bu sezon 32 kez Napoli ile maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu stoper mevkinin dışında savunmanın ortasında ve sol bek olarak forma giyiyor. İtalyan gazeteleri bu futbolcuyu Beşiktaş'ın dışında 3 kulübün daha istediğini öne sürerken Beşiktaş'ın bir adım önde olduğunu iddia etti.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki