Kartal'da Hedef Chuba Akpom!

Beşiktaş'tan Chuba Akpom hamlesi! İşte o teklif...
Haberin yayılanma tarihi:16 Temmuz 2021, Cuma

Gelecek Sezon Şampiyonlar Ligi'nde Mücadele Edecek Olan Beşiktaş Kadrosunu Güçlendirme Çalışmalarına Hız Verdi

Santrfor bölgesine birden fazla takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine, geçen sezon da listede bulunan Chuba Akpom girdi. Siyah-Beyazlıların, Nijeryalı futbolcunun bonservisini elinde bulunduran İngiliz kulübü Middlesbrough'ya ilk teklifiin ilettiği öğrenildi.

Santrfor bölgesine birden fazla takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine, geçen sezon da listede bulunan Chuba Akpom girdi.

25 yaşındaki santrfor, Eylül 2020'de PAOK'tan Middlesbrough'ya 3 Milyon Euro'ya gitmişti. Akpom, İngiliz ekibinde 42 maça çıksa da skor üretmede beklentilerin uzağında kaldı.Nijerya asıllı İngiliz futbolcu; 5 gol, 4 asistle oynarken, takımını Premier Lig'e taşıyacak gücü ortaya koyamadı. Bu nedenle Akpom'un ayrılabileceği iddia edilirken, Siyah-Beyazlı idareciler futbolcuyu 1 yıllığına kiralamak için girişimlere başladı. Transfer görüşmelerinde Şampiyonlar Ligi kozunun da oynandığı ifade edildi. İdarecilerin, "Hücumu seven bir takımız ve bu yıl Avrupa sahnesindeyiz. Akpom'u bize verirseniz, sonraki sezon çok yüksek fiyata satabilirsiniz" dediği öğrenildi.

Etiketler: Akpom   Transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki