KARTAL'DA KANAT OPERASYONU!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, kanat transferi için temaslarını kurdu...
Haberin yayılanma tarihi:30 Temmuz 2023, Pazar

Everton'dan Demarai Gray Ve Milan'lı Junior Messias'ı Listesine Alan Siyah-Beyazlılar İki Oyuncu İçinde Şartlarını Zorlayacak;

27 yaşındaki Jamaikalı sol kanat oyuncusu Gray için Everton'la görüşen Beşiktaş, oyuncu için pazarlık edecek. Ada ekibi, tecrübeli yıldızı için 10 milyon euronun üzerinde gelir hedefliyor. Kartal ise oyuncuyu kiralamak istiyor. Fakat kiralık formülünün gerçekleşmesi için Gray, Everton'la sözleşme yenilemeli. Çünkü oyuncunun 1 yıllık sözleşmesi kalmış durumda

JUNİOR MESSİAS DAHA YAKIN

Öte yandan Milan'la da temas kuran ve Junior Messias için bilgi alan Beşiktaş, Gray'de olduğu gibi yine kiralama formülü ile bu transferi bitirmek istiyor. Fakat İtalyan ekibi, 32 yaşındaki Brezilyalı sağ kanat oyuncusunu satarak bonservis geliri elde etmek istiyor. Messias'ın da Milan'la 1 yıllık sözleşmesi bulunduğu için kiralama formülü İtalyan ekibine mantıklı gelmedi. İtalyan basını da Beşiktaş'ın Messias için yaptığı teklifin yetersiz olduğuna vurgu yaparak, Siyah-Beyazlıların teklif yükseltebileceğini iddia etti. Kara Kartal, bu transferlerin olumsuz sonuçlanması durumunda natiflerini belirlemiş durumda.

İKİSİ DE ÇOK YÖNLÜ OYNUYOR

İki oyuncunun da kanat ve orta sahada oynayabiliyor olması teknik heyetin ilgisini çekiyor. Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, her iki oyuncu için de görüşmelerini sürdürecek. Everton'lı Demarai Gray'e West Ham United'ın da ilgisi var. Gray geçtiğimiz sezon 36 maçta 6 gol, 1 asistle katkı sağladı. 32 yaşındaki Junior Messias ise 36 maçta bin 936 dakika süre alarak 6 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Gray'in güncel piyasa değeri 20 milyon euro, Messias'ın ise 4.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

PEREYRA BEKLENİYOR

Beşiktaş, uzun zamandır görüşmelerde bulunduğu bir başka yıldız Roberto Pereyra'dan da yanıt bekliyor. Udinese ile biten sözleşmesini yenilemeyen Arjantinli orta sahanın menajeri, Pereyra'nın kariyerine İtalya'da devam etmek istediğini söylemişti. Fakat oyuncunun İtalya'da istediği teklifi alamaması kafaları karıştırdı. 32'lik yıldız, Beşiktaş'ın yıllık 2.1 milyon eurodan 3 senelik sözleşme önerisini değerlendirme aşamasında. Fakat Beşiktaş Yönetimi, oyuncunun bu tavrından rahatsız. Kara Kartal, Pereyra'dan son kararını vermesini isteyecek.

REBİC İMZAYA GELİYOR

Beşiktaş, Milan'dan kadrosuna kattığı Rebic'i saat 15.00'te İstanbul'a getiriyor. Rebic, statü gereği Tirana ile oynanacak rövanş maçında forma giyemeyecek.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki