KARTAL'DA MENDY OPERASYONU BAŞLADI!

Beşiktaş'ta Nampalys Mendy işi ciddileşiyor...
Haberin yayılanma tarihi:19 Aralık 2022, Pazartesi

KULÜBÜ İLE İLK TEMAS

30 yaşındaki Nampalys Mendy, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten geçer not aldı. Yönetim bu hafta oyuncunun temsilcileriyle transfer için masaya oturacak. Anlaşma sağlanırsa İngiltere Premier Lig ekibi Leicester'ın kapısı çalınacak. Ocak ayı transfer planlamasını Şenol Güneş'in raporuna göre yapan yönetim, rotasyonlu kadro kurmak istiyor.

GÜNEŞ ONAY VERDİ

Öncelikli hedef olmasa da bu bölgeyi güçlendirmek isteyen Siyah Beyazlılar bir süre önce transfer listesine Senegalli Nampalys Mendy'yi eklemişti. 30 yaşındaki futbolcuyu takip eden hatta Dünya Kupası'ndaki performansını izleyen Beşiktaş teknik heyeti oyuncu için 'olur' raporu verdi. Atiba'nın sezon sonu futbolu bırakacak olması, Josef'in bu sezon istenen seviyeye çıkamaması nedeniyle transfer yapılmasını isteyen teknik direktör Şenol Güneş, 1.67 boyundaki Nampalys Mendy için yönetime rapor verdi.

SEZON SONU BEDAVA

Oyuncunun sezon sonu bitecek sözleşmesini fırsat bilen Siyah Beyazlılar da kulübü Leicester City'de yapılacak teklif için çalışmalara başladı. Diğer yandan da oyuncunun menajerlik şirketi ile temasa geçildi. Beşiktaş transfer komitesi önce Nampalys Mendy ile anlaşıp ardından İngiliz ekibine teklifte bulunacak. Mendy'nin temsilcileri ile ilk görüşmenin bu hafta için yapılacağı belirtildi. Kartal oyuncuyla el sıkışırsa uygun bir rakama Leicester'ı ikna etmeye çalışacak, aksi takdirde takıma sezonu sonu bonservissiz katılması beklenecek.

2 KEZ ŞAMPiYON OLDU!

Futbolculuk kariyerinde bir kez Afrika Şampiyonluğu ve 1 kez Leicester City ile FA CUP'ı kazanma mutluluğu yaşadı. Nampalys Mendy, ana mevkisi ön libero olmasına rağmen merkez orta saha olarak da görev alabiliyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki