Kartal'da Robinho Sesleri

Demba Ba yerine yıldız arayışlarını sürdüren Beşiktaş, daha önce de gündeme alınan Brezilyalı’yla temasa geçti. Oyuncudan gelen yanıt olumlu oldu. 31 yaşındaki isim, Siyah-Beyazlılar’dan yıllık 3.5 milyon eurodan 3 yıllık kontrat istedi.
Haberin yayılanma tarihi:04 Temmuz 2015, Cumartesi

Beşiktaş’ta daha önce de birçok kez gündeme gelen Brezilyalı yıldız Robinho’nun adı yeniden anılmaya  

En son ülkesinde Santos’ta Milan’dan kiralık oynayan futbolcunun 1 Temmuz’da kiralama süresi doldu. Şu anda boşta olan 31 yaşındaki ismin en önemli artısı için, hem forvet hem de sağ ve sol kanatta oynuyor olması.

Robinho, kariyeri boyunca Real Madrid, Manchester City, Milan gibi dünya devlerinin formasını giydi. Son olarak top koşturduğu Santos’ta ise 41 resmi maçta 16 gol attı.

BİZZAT ÇEBİ İLGİLENİYOR

Oyuncuyla, yeni stada dünya yıldızı getirmek istediklerini söyleyen ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ilgileniyor. Kurulan temaslar sonrası oyuncunun da “Gelirim” yanıtı verdiği, hatta neredeyse tamamlanan Çin'in Guangzhou Evergrande takımına transferini dondurduğu kaydedildi. Yıllık 3.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme talep ediyor. Beşiktaş’ın 1 hafta içinde kararını vermesi bekleniyor.

Bugün

Etiketler: Robinho   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki