KARTAL'IN GOLCÜLERİ HAZIR KITA!

Golcü yıldız oyuncular, ilk 11 için yoğun bir mücadele sarf ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:04 Ekim 2023, Çarşamba

HÜCUM HATTINDA REKABET KIZIŞTI;

Siyah-Beyazlı ekipte forma mücadelesi her geçen maç biraz daha kızışıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmek isteyen yıldızlar, ilk 11'deki yerini kapmak için birbirleriyle kıyasıya bir rekabete girdiler.

Yoğun Bir Mesai Harcanıyor

Kara Kartal’da teknik ekip, Konyaspor karşılaşmasının hücum hattında çift forvete geçiş yapmış ve kanatlarda da Bakhtiyor Zaynutdinov ile Milot Rashica’ya görev vermişti. Jackson Muleka ve Vincent Aboubakar’ı beraber görevlendiren teknik direktör Şenol Güneş, 3 puanı almayı başarmıştı. Siyah-Beyazlılar’da bu maçın yedek kadrosunda yer alan oyuncular, 11’e geçmek için yoğun bir mesai harcıyor. Bu konuda en büyük yarış, hücum hattında yaşanıyor.

Hedef Lugano Maçı

Takımın A Milli golcüsü Cenk Tosun, çift santrforlu sistemde Vincent Aboubakar’ın partneri olabilmek için takım çalışmalarında etkin bir görüntü ortaya koyuyor. Kanat hattında Milot Rashica’yla beraber yoğun bir yarışta olan Rachid Ghezzal da performansını daha üst seviyeye çıkarabilmek için takım çalışmalarına ek olarak özel idmanlar da yapıyor. Ghezzal, antrenmanlardaki formunu yüksek tutup Lugano’yla yarın akşam Tüpraş Stadı’nda oynanacak UEFA Konferans Ligi karşılaşmasının ilk 11’inde yer almayı amaçlıyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki