Kartal'ın Yeni Scout Ekibi Sosa & Ba

Yönetim, yeni sezonun planlamasını şimdiden hazırladı.
Haberin yayılanma tarihi:05 Nisan 2015, Pazar

Ligi zirvede tamamlayıp Devler Ligi'ne direkt gitmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, ardından Demba Ba ve Jose Sosa'yla beraber yıldız avına çıkacak.

 Süper Lig’de bu sezon bütün hesaplarını şampiyonluk üzerine yapan Beşiktaş, yeni dönem için de planlamasını şimdiden hazırladı. 34 haftanın sonunda ligi zirvede tamamlayıp, Şampiyonlar Ligi’ne direkt gitmenin hayalini kuran yönetim, dev turnuvanın takıma sağlayacağı mali kaynağı kullanıp kadrosuna birçok önemli ismi katmayı planlıyor. Vodafone Arena’ya çıkacak yeni kadroyu oluşturmak için ilk etapta 25 milyon Euro’luk bütçe belirleyen Siyah-Beyazlı idareciler, transfer konusunda takımın yıldız isimlerinden de yardım alacak. Bu konuda, İngiltere Premier Lig’de önceki yıllarda Avrupa Futbolu’nun vitrini olan Premier Lig’de görev yapan Demba Ba ve İspanya La Liga ile Almanya Bundesliga’da forma giyen Jose Sosa kullanılacak.

Gurbetçiler de devreye girecek

Yeni sezonla beraber Süper Lig’de yabancı sınırlamasının 14’e yükseltilecek olması sebebiyle genç yetenekleri de bünyesine kazandırmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, aynı zamanda geleceğin kadrosunu da erkenden kuracak. Pilot bölge seçilen Almanya başta olmak üzere; Hollanda, Belçika, Avusturya ve İsviçre gibi ülkelerdeki birçok genç futbolcuyu scoutlar aracılığıyla takip eden yönetim, sezon sonunda gurbetçi yıldızlar; Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Tolgay Arslan gibi isimlerin önerilerini alacak.

Fanatik

Etiketler: Demba Ba   Sosa   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki