"Kayseri'yi Bitirelim"

Kayseri'nin G.Saray ve F.Bahçe'den puan aldığının altını çizen Şenol Güneş, oyuncularını uyardı: “Rakibimiz iyi şekilde kapanıp ön taraftaki silahlarını kullanıyor. Az pas hatası yapmak zorundayız. Atacağımız erken bir gol işimizi kolaylaştıracaktır. Kendi seviyemizi yakalarsak kazanırız.”
Haberin yayılanma tarihi:15 Ekim 2016, Cumartesi

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından bugün Kayserispor ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi futbolcularını uyardı. Deneyimli teknik adam, hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Napoli karşılaşmasını şimdilik düşünmemeleri gerektiğini ifade edip “Maç maç, adım adım gidiyoruz ve şimdi önümüzde Kayserispor sınavı var. Rakibimiz bu sezon hem F.Bahçe’den hem de G.Saray’dan puan almayı başardı. Nakoulma, Deniz, Welliton ve Umut gibi çok tehlikeli olabilecek oyunculara sahipler. İyi şekilde kapanıp ön taraftaki bu silahları iyi kullanabiliyorlar. 
 
‘RAKİBİ BASKI ALTINA ALIN’

 
DİKKATLİ olmazsak, iyi konsantre olmazsak, yardımlaşmazsak bize de problem yaşatabilirler. Yapmamız gereken birlikte hareket edip, onları baskı altına almak. Topun kıymetini bilmemiz gerekiyor. Rakip alanda az pas hatası yapmak zorundayız. Kaptırdığımız toplar iyi geri dönmezsek başımıza iş açabilir. Atacağımız erken bir gol işimizi kolaylaştıracaktır. Bu yüzden tempolu başlamalıyız. Eğer kendi seviyemizi yakalarsak bu maçı kazanmamamız için hiçbir sebep yok” şeklinde konuştu.

 

Vatan / Erdal Cömert

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki