Kazansak Büyük Avantaj Sağlardık

Şampiyonlar Ligi B Grubu’nun 4. haftasında Napoli ile öne geçmesine rağmen 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:01 Kasım 2016, Salı

Güneş, oyuncularıyla gurur duyduğunu belirtirken, beklemedikleri bir gol yedikleri için de üzüntülü olduklarını belirtti.

Şenol Güneş’in açıklamaları şöyle;

“Grupta şanslar devam ediyor. Her takımın iddiası olabilir. Kazansak büyük avantaj sağlardık. Attığımız gole kadar her an her şey olabilirdi. Ama golden sonra beklemediğimiz şekilde gol yemek üzüntü verici oldu. Arka ve araya atılan toplarla gol aradılar. Hamsik iyi vuruşla golü buldu. Zor maçtı. İyi bir rakiple oynadık. Seyircinin olağanüstü desteği vardı.

Genel oyun anlayışımızın dışında oynadığımız halde sabır gösterdiler. Böyle olması da gerekiyordu. Oyunu uzun süre taşıdık. Attığımız golden sonra o golü yemememiz gerekiyordu. Maç başında oyunculara ‘hem mutlu olalım, hem gurur duyalım' dedim. Mutluluğumuz biraz az oldu ama, yine gurur duyuyorum. Herkes elinden geleni yaptı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki