''Keşke İkisi Olsa''

Beşiktaş yönetiminin ütopyası futbolu Şenol Güneş-Mustafa Denizli ikilisine emanet etmek...
Haberin yayılanma tarihi:07 Haziran 2015, Pazar

Siyah-beyazlılar çok büyük olasılıkla iki isimden biriyle teknik direktörlük için anlaşacak. Ancak yöneticiler, “Aslında ikisi birlikte futbolun başına geçse ne güzel olur!” diyor

BEŞİKTAŞ’TA Slaven Biliç’ten boşalan teknik direktörlük koltuğu yeni sahibini bekliyor... Siyah-beyazlı yönetim, Fatih Terim’le birlikte Türk futbolunun yetiştirdiği 3 büyük hocadan ikisi; Mustafa Denizli ve Şenol Güneş’e yoğunlaşmış durumda. Çok büyük bir olasılıkla bu iki isimden biri Beşiktaş’ın yeni teknik patronu olarak göreve başlayacak. 

ANCAK yönetimin bir ütopyası var... O da bu iki ismin birlikte çalışması. Yöneticiler, “Aslında ikisi birlikte futbolun başına geçse ne güzel olur!” diyorlar. 

ÖTE yandan siyah-beyazlılar şu an teknik direktörün dışında futbolda üst yapının başına geçecek bir isim de arıyor. Bu kişi scout ekibini yönetecek, altyapıyı organize edecek, futbol A takımının transferleri için görüşmeler yapacak, kısacası futbolu yönetecek. Ancak A takımın teknik direktörüne ve sistemine hiçbir şekilde karışmayacak. 

BU arada yönetimin göreve gelecek teknik direktörün seçeceği ekiple ilgili aldığı bir karar da var. O da yardımcı antrenörler ve sağlık heyeti belirlenirken hocayla isimler üzerinde mutabık kalınması.

Vatan

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki