Keskin Viraj

Akhisar ve Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi’ni zorluyor. Kayserispor düşme potasından kurtulmanın peşinde G.Saray derbisi, sarı-kırmızılılar için prestij açısından önemli. Konya’nın ise az da olsa Devler Ligi şansı var
Haberin yayılanma tarihi:19 Nisan 2016, Salı

Süper Lig'in bitimine '5' hafta kala, ezeli rakibi F.Bahçe'nin '5' puan önünde liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş'ı kritik maçlar bekliyor. Siyah-beyazlı camiada şampiyonluk sesleri her geçen gün yükselerek artsa da; özellikle teknik heyet ve yönetim ligin sonundaki bu '5 Kesin Virajı' kazasız dönmenin hesaplarını yapıyor. Sözün özü şu... Şampiyonluk yarışında '5' puanlık büyük bir avantajı bulunan Beşiktaş, son 5 maçta bunu kaybetmek istemiyor. Kalan periyottaki rakiplerin 2'si Avrupa Ligi, 1'i Şampiyonlar Ligi, 1'i düşme hattı, 1'i de prestij peşinde olduğu için Kartal'ın işi kolay değil. Ama her şey siyah-beyazlıların elinde. Beşiktaş maçlarını kazandığı takdirde, ezeli rakibi F.Bahçe'nin onu yakalama şansı bulunmuyor!..

Akhisar-Beşiktaş


Kara Kartal, kritik virajların ilkinde cumartesi günü Akhisar Belediyespor'a konuk olacak. Sezonun ilk yarısında aldığı iki mağlubiyetten birini (diğeri Trabzonspor) Akhisar karşısında yaşayan Beşiktaş; deplasmanda oynayacağı maçta yeşil- siyahlıları devirerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Ama ligde 43 puanla 6. sırada yer alan Akhisar; Başakşehir ve Osmanlıspor ile UEFA Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi veriyor.

Beşiktaş-Kayseri


Kartal'ın ikinci sınavı Kayserispor ile. Geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa'yı yenerek çok önemli bir galibiyet alan sarıkırmızılılar; düşme potasından uzaklaşmak istiyor. Kayseri için alınacak her puan 'altın' değeri taşırken; Beşiktaş teknik heyeti de bu karşılaşmalar içinde en zorlu olanının Kayseri maçı olacağını biliyor. Beşiktaş'ın bu maçtaki en önemli avantajı ise maçın Vodafone Arena'da oynanacak olması!

G.Saray-Beşiktaş


Üçüncü maçında G.Saray'a konuk olacak siyah-beyazlılar, ilk maçta mağlup ettiği ezeli rakibini bu kez deplasmanda devirmek istiyor. Aslan bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kalsa da, sonuçta bir derbi maçı olması karşılaşmanın önemini artırıyor

Beşiktaş-Osmanlıspor


Derbi ardından Osmanlıspor'u konuk edecek olan siyah-beyazlılar, bu maça kadar puan kaybı yaşamazsa; İstanbul'daki karşılaşmayı kazanması durumunda Vodafone Arena'da 'şampiyonluk' turu atacak. Ancak Osmanlıspor'un son 11 lig maçında hiç yenilgi almaması ve UEFA Avrupa Ligi şansını sürdürmesi de, bu karşılaşmanın kolay olmayacağının kanıtı.

Konyaspor-Beşiktaş


Beşiktaş, Süper Lig'in son haftasında ise ligin flaş ekibi Torku Konyaspor'a konuk olacak. Eğer şampiyonluk düğümü bu maçta kopacak olursa, Kara Kartal'ın işi kolay görünmüyor. Çünkü şu anda UEFA Avrupa Ligi'ni büyük ölçüde garantileyen yeşil-beyazlılar; bu maça kadar Fenerbahçe'nin puanlar kaybetmesi durumunda Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için büyük bir mücadele içine girecek.
 

FotoMaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki