KIRAN KIRANA FASSNACHT PAZARLIĞI

Siyah Beyazlıların, teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda daha önce teklif sunduğu 28 yaşındaki futbolcu için yeni bir teklif sunduğu öne sürüldü...
Haberin yayılanma tarihi:01 Ağustos 2022, Pazartesi

Kanat Takviyesi İçin Uzun Süredir Çalışmalarını Sürdüren Beşiktaş'ta Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

Siyah Beyazlılarda, Fassnacht transferinin belirsizliği devam ederken, Beşiktaş ve Young Boys arasında büyük bir uçurum kalmadığı öğrenildi.  Yurt dışı kaynaklı haberlerde; Beşiktaş'ın Fassnacht için 3.3 Milyon Euro'luk sabit bir meblağ ödemeye hazır olduğu belirtildi. Ancak bu rakamın Young Boys için yeterli olmadığı ifade edildi.

İLK 3 MAÇTA 2 GOL ATTI

İsviçre temsilcisinin en az 4 Milyon Euro talep ettiği söyleniyor. Kesinlikle aşılmaz bir fiyat farkı olmadığı aktarıldı. Bu arada Young Boys gibi Christian Fassnacht da yeni sezona mükemmel bir başlangıç yaptı. Milli oyuncunun yeni başlayan İsviçre liginde üç resmi maçta iki golü ve bir asisti bulunuyor. İsviçre basınında ayrıca, "Fassnacht'ın sözleşmesi 2024 yılına kadar geçerli ve kariyerinde bir sonraki adımı atmak istiyor" ifadeleri kullanıldı.

CHRISTIAN FASSNACHT KİMDİR?

11 Kasım 1993 tarihinde Zürich'te dünyaya gelen Fassnacht, profesyonel futbol kariyerine FC Zürich altyapısında başladı. 2017'de Young Boys'a transfer oldu. Fassnacht, geride bıraktığımız sezon 28 karşılaşmada görev aldı.28 maçta 12 gol kaydetti. Ayrıca 4 de asiste imzasını attı. Oyuncunun güncel piyasa değeri 4 Milyon Euro civarında.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki