KIRMIZI KART SONRASI BÜYÜK GERİLİM!

Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi...
Haberin yayılanma tarihi:10 Ocak 2022, Pazartesi

ALPER ULUSOY FACİASI

Heyecan dolu mücadele gol yağmuruna sahne oldu. Müsabakanın son anlarında ise gerilim oldukça yükseldi. Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu, takım arkadaşı ile tartıştı. Yaşananlar sonrası müsabakanın hakemi Alper Ulusoy kırmızı kartına 2 kez başvurdu.

TAKIM ARKADAŞIYLA TARTIŞTI! BÜYÜK GERİLİM 

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında Beşiktaş'ı konuk etti. Kritik müsabakada 4 gol sesi yükseldi. Mücadelenin son anlarında oyun alanı bir anda karıştı. Müsabakanın hakemi Alper Ulusoy 2 kez kırmızı kartına başvurdu. Öte yandan Beşiktaş'ın yıldızı, takım arkadaşı ile tartıştı.

MAÇTA 4 GOL SESİ YÜKSELDİ 

Kritik müsabakada fileler 4 kez havalandı. Beşiktaş'ın gollerini 25'inci dakikada penaltıdan Michy Batshuayi ile 60'ıncı dakikada Emirhan İlkhan attı. Ev sahibi Rizespor'da ise Joel Pohjanpalo, 56 ve 68'inci dakikalarda takımının gollerini kaydeden isim oldu.

BEŞİKTAŞ 29 PUANA YÜKSELDİ 

Bu sonuçla birlikte takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Ev sahibi Rizespor düşme hattından kurtulamadı ve 18 puana yükseldi. Konuk takım Beşiktaş ise 29 puana ulaşırken, zirvedeki Trabzonspor'la arasındaki puan farkı 20 oldu.

UMUT MERAŞ'A SERT FAUL 

Müsabakada dakikalar 85'i gösterdiğinde Rizespor'dan Gökhan Gönül, Beşiktaş forması giyen Umut Meraş'a oldukça sert bir müdahalede bulundu. Mücadelenin hakemi Alper Ulusoy sarı kartına başvurdu. Tecrübeli futbolcu maçtaki ikinci sarı kartının ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

MONTERO DA ATILDI 

Gökhan Gönül'e tepki gösteren Francisco Montero ile tecrübeli oyuncu arasında sinirler gerildi. Beşiktaş'ın İspanyol savunmacısı ikinci sarı kartı gördükten sonra oyun dışında kaldı.

JOSEF TEPKİ GÖSTERDİ 

Oyun alanında bir çok futbolcunun karıştığı olaylar sırasında Josef de Souza, Francisco Montero'ya gördüğü kırmızı kart nedeniyle tepki gösterdi. Brezilyalı orta saha takım arkadaşını sırtından çekerek olaylardan uzaklaştırdı.

MONTERO SERT ÇIKTI 

Josef de Souza'nın kendisini çekmesi sonrası Francisco Montero'nun sinirleri yükseldi. Takım arkadaşına sert çıkan Francisco Montero, Josef de Souza'nın eline vurdu.

UMUT MERAŞ DEVAM EDEMEDİ 

Gökhan Gönül'ün faulü sonrası sakatlık geçiren Umut Meraş oyuna devam edemedi. Tecrübeli futbolcu sedyeyle kenara alındı. Umut Meraş'ın yerine kalan sürede Rıdvan Yılmaz oyuna dahil oldu.

ROSIER'E SİNİRLENDİ 

Josef de Souza'nın tepkileri maçın son dakikalarında da devam etti. Tecrübeli orta saha, takım arkadaşı Valentin Rosier'e 91'inci dakikada sitem etti. Josef de Souza'nın sinirli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

HAKEME DE TEPKİ GÖSTERDİ 

Öte yandan müsabakanın uzatma dakikalarında Beşiktaş'ın gol aradığı anlarda Josef de Souza faul bekledi. Mücadelenin hakemi Alper Ulusoy devam kararı verince Josef aynı müdahaleyi rakibine yaptı. Bunun üzerine Alper Ulusoy'un düdüğüne sinirlenen Josef maçın hakemine de tepki gösterdi.

Milliyet

Etiketler: Rize   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki