KONDOGBİA TRANSFERİN DE YEŞİL IŞIK!

Yıldız oyuncunun transferinde taraflar arasında yoğun pazarlık yaşanırken, İspanyol Kulübü’nün rakamı düşürmesi bekleniyor...
Haberin yayılanma tarihi:11 Haziran 2023, Pazar

İSTANBUL-İSPANYA HATTINDA SIKI PAZARLIK;

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu hafta içinde düzenlediği basın toplantısında takıma 6 transfer yapacaklarını açıklamıştı. Savunma hattından hücum bölgesine kadar birçok takviye planlayan Kara Kartal’da orta saha için de bir numaralı hedef belirlendi.  İspanya La Liga devi Atletico Madrid’den Geoffrey Kondogbia için girişim başlatan yönetim, teknik ekipten de onay aldı. Josef de Souza ile Atiba Hutchinson’un ayrılığı sonrasında ön libero ve 8 numara hattında kullanabileceği güçlü bir orta saha oyuncusu ihtiyacı doğan Güneş, 30 yaşındaki isme yeşil ışık yaktı. A.Madrid’le yaptıkları ilk temasta 8 Milyon Euro’luk geri dönüş alan Siyah-Beyazlılar, pazarlıklara başladı.

Maaş Talebine Olumlu Yanıt

Beşiktaşlı idarecilerin, yıldız ismin 1 sezonluk kontratının kalmasını göz önünde bulundurarak Kırmızı-Beyazlılar’a 4 Milyon Euro önerdiği bildirildi. Taraflar arasında görüşmelerin devam ettiği, İspanya temsilcisinin de rakamı biraz daha düşürmeye olumlu baktığı kaydedildi.

Kariyerinde daha önce; Sevilla, Monaco, İnter ve Valencia gibi kulüplerde forma giyen Geoffrey Kondogbia’nın menaceriyle de temas kuran ve 2.5 Milyon Euro’luk maaş önerisiyle karşılaşan Kartal’ın, bu talebe bir bölümü bonuslarla olmak üzere olumlu yanıt verdiği kaydedildi. 1,88’lik Orta Afrikalı futbolcu, 8 numara ve 6 numara hatlarına ek olarak kariyerinde zaman zaman stoper bölgesinde de süre almıştı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki