KONGRE ÜYELİK BAŞVURULARI ÇÖPE Mİ ATILDI?

Beşiktaş'ta adeta kanayan yara haline gelen ve hiç bir açıklama yapılmadan bekletilen kulüp üyelik başvurularının durumu belirsizliğini koruyor.
Haberin yayılanma tarihi:11 Haziran 2016, Cumartesi

1 yılı aşkın süredir üyeliklerinin onaylanmasını bekleyen Beşiktaşlıların mağduriyeti devam ediyor. Beşiktaş'ın anayasası olarak görülen ve ona göre yönetilen Beşiktaş JK Tüzüğü'nde, üyelik başvurusu yapan kişilere 1 ay içerisinde geri dönüş yapılmasının belirtilmesine rağmen, kulüp yetkililerin Beşiktaş'ın Tüzüğüne aykırı hareket etmesi tepki çekiyor.

Üyelik formlarının geri almak veya başvuruların durumunu öğrenmek isteyen taraftarlarımız, üyelik başvurularına ulaşamıyor ve hiç bir kulüp yetkilisi tarafından bilgilendirilmiyor. Yaklaşık 1000 kadar üyelik başvurularının çöpe atıldığı iddiaları ise ciddiyetini koruyor.

Kulüp yetkililerin bu konu hakkında suskunluğu devam ederken, Başkan Fikret Orman'ın isteğiyle Mayıs ayında yapılan Genel Kurul'da kulüp üyelik giriş ücretinin 1200 TL'den, 5000 TL'ye çıkması için öneri sunulmuş ve Genel Kurul'da oy çokluğuyla kabul edilmişti.

 HaberKarakartal

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki