KÜFÜRLER CEPTE

Derbinin gözlemcileri ve saha komiserlerinin, F.Bahçeli oyuncuların ettikleri küfürleri telefonla kaydettikleri ortaya çıktı.
Haberin yayılanma tarihi:04 Kasım 2014, Salı

Beşiktaş yönetimi tüm bunları delil olarak sunacak

Beşiktaş-F.Bahçe derbisi öncesinde iki kulüp başkanının demeçleri, yükselen tansiyon, saha içinde ve soyunma odası koridorlarında yaşananlar, 'futbolu' yine gölgede bıraktı. Derbinin orta hakemi Bülent Yıldırım ile 4. hakemi Serkan Gençerler, Emre Belözoğlu'nun saha içinde "f..k off" başta olmak üzere ettiği küfürlerini duymaması; ya da duyup da kırmızı kartlarını kullanma cesareti gösterememeleri Beşiktaş yönetimini çileden çıkarttı. Ancak dün ortaya çıkan bir haber gündeme bomba gibi düştü. Saha içindeki gerginliğin, hakemin bitiş düdüğüyle birlikte koridorlara taşınmasının ardından, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaşananların tamamının 'cep telefonları' ile kaydedildiği öğrenildi.

TÖRE 'EMSAL' OLMALI
Derbinin gözlemcileri ve saha komiserlerinin yaşananları adım adım raporladığı, bununla da yetinmeyerek toplam 5 federasyon yetkilisinin yaşananları cep telefonlarıyla kayıt altına almaları siyah- beyazlıları biraz olsun rahatlattı. Yaşanan olaylarda başta F.Bahçeli oyuncular Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in ettiği küfürleri ispatlamaya çalışan Beşiktaş yönetiminin; cep telefonuyla çekilen tüm görüntüleri TFF'ye 'delil' olarak sunacağı belirtildi. Bu raporlar ışığında Gökhan Töre'ye verilen ceza 'emsal' gösterilerek, Töre'nin karttan sonra itiraz etmemesine rağmen üç maçlık cezası da göz önüne alınarak, Emre'ye en ağır cezanın verilmesinin talep edileceği ifade edildi.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   cep   küfür   Tff  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki