KULÜP TELEVİZYONLARI DEVREYE GİREBİLİRİ!

Süper Lig kulüp başkanları, yayın ihalesi ve Süper Lig TV ile ilgili görüşlerinin değerlendirdi....
Haberin yayılanma tarihi:17 Şubat 2022, Perşembe

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: “İhaleye verilen teklifler çok düşük. Kabul edilebilir değil. İçinde bulunduğumuz durumu fırsata çevirmek istiyorlar. Öncelikle Süper Lig A.Ş kurulmalı. Şirket daha sonra tv mi kurar, yoksa bir televizyonla mı anlaşır bilemiyorum. Kulüpler artık kendi natifini yaratmalı ve ihaleye girmeli. Alternatif olmadığı zaman şimdiki gibi tatsız tussuz, çok düşük seviyedeki teklifler konuşuluyor. Kulüpler Birliği yayın ihalesinde artık bu fiyatların söz konusu olmaması için aktif olmalı. Rekabetçi bir ortam yaratmak için kulüpler biraraya gelecekler, kendi haklarını korumak adına bir anonim şirket kuracaklar, adam gibi yönetecekler.”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: “Yayın ihalesinin en iyi şartlarda oluşması için çalışmalarımız sürüyor. Süper Lig TV konusu masada olan, görüştüğümüz bir konu. Bu seçenek tercihlerden biri. Süreci takip ediyoruz. İş en sonunda Süper Lig TV’nin kurulması aşamasına gelebilir.”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: “Süper lig yayın ihalesi kanunen hali hazırda Türkiye Futbol Federasyonu’nun sorumluluğunda yürütülmektedir. Federasyonun sorumluluğunda olan yayın ihalesiyle ilgili özellikle de ihalenin devam ettiği süreçte yorum yapmanın şimdilik doğru olmayacağını düşünüyorum. Bu süreçte Türk futbolu adına en doğru adımların atılmasını bekliyoruz.”

Galatasaray Başkanı Burak Elmas: “Pandemi döneminin olağanüstü koşulları, tüm dünyada  ekonomiyi ve dolayısıyla sporu da derinden etkilemişken Türkiye ve Türk futbolu da bu krizden nasibini aldı. Futbolumuz, ciddi bir finansal krizin içerisinden geçerken kulüpler ile yayıncı kuruluş arasında da bir süredir sorun yaşanan bu dönemde yapılan yayın ihalesi futbolun geleceği için büyük önem arz etmektedir. Bu ihalenin sonucunun kulüplerin geleceğine etkisini düşünerek, her türlü opsiyona hazırız. Bu ihalenin gerçek değerini bulması adına, gerekirse kendi televizyonumuzu da Türk futbolu için devreye sokmak dahil tüm seçeneklere açığız. Kulüplerin ve TFF'nin bu aşamada ödünsüz işbirliği çok önemlidir. Galatasaray olarak, Türk sporuna ve kulübümüzün geleceğine dair olan görevimizi eksiksiz yerine getireceğiz.”

Ntvspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki