KUPADA AV VAKTİ

Kara Kartal, Türkiye Kupası'na bugün Sarıyer karşılaşmasıyla 'merhaba' diyecek. 2. Lig ekibi karşısında, as oyuncuları dinlendirecek olan Slaven Bilic; Atınç, Ümit ve Cenk'in yer aldığı genç ağırlıklı bir kadroyla galibiyeti planlıyor
Haberin yayılanma tarihi:04 Aralık 2014, Perşembe

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda sezonun açılışını bugün F Grubu’nda Sarıyer mücadelesiyle yapacak. Avrupa Ligi ve Süper Lig’de olduğu gibi bu kupada da gözünü zirveye diken Siyah-Beyazlılar, 2. Lig ekibi karşısına genç ağırlıklı bir kadroyla çıkacak.

Teknik direktör Slaven Bilic, as kadroda yer bulamayan birçok ismi Sarıyer karşısında görevlendirip turnuvaya 3 puanla başlamanın planlarını yapıyor. Sakatlıktan yeni kurtulan Tolga Zengin ve son maçların formda ismi Cenk Gönen’i kulübeye çekmeyi planlayan Hırvat hoca, takımın 21 yaşındaki genç kalecisi Emre Metin’e eldivenleri verecek. Savunma hattında da 1.96’lık yıldız adayı Atınç Nukan’ı görevlendirmeyi planlayan Bilic, sol bekte ise 19 yaşındaki Ümit Karaal’ı kullanacak. Takımın gol silahı ise Cenk Tosun olacak.

Yeni başlangıç vakti

Siyah-Beyazlılar’ın forvet hattında Demba Ba ve zaman zaman da Mustafa Pektemek’in arkasında kalan Cenk Tosun, Sarıyer’e karşı gol şov yapıp hocasının gözüne girmeyi planlıyor. Genç yıldız, Sarıyer karşısında yapacağı çıkışla, yeni sezonda katıldığı Beşiktaş macerasına yeni bir başlangıç yapmayı planlıyor.

Muhtemel 11'ler;

SARIYER: Osman, Emre B., Emre K., Eray, Fırat, Eser, Mustafa, Günay ,Soner, Hakan, Yaşar

BEŞİKTAŞ: Emre, Serdar, Sivok, Atınç, Ümit, Kerim, Necip, Veli, Oğuzhan, Olcay, Cenk

STAT: Yusuf Ziya Öniş

SAAT: 13.45

HAKEM: Özgüç Türkalp

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki