Luuk De Jong'da Geri Sayım!

Siyah Beyazlılar, gündemine aldığı Hollandalı golcü Luuk de Jong transferinde mutlu sona çok yakın...
Haberin yayılanma tarihi:19 Temmuz 2021, Pazartesi

Siyah-Beyazlı Kulüp Uzun Süredir Gündemi Meşgul Eden Hollandalı Forvet Luuk De Jong'un Transferinde Artık Saatleri Sayıyor

Oyuncunun kiralanması korusunda kulübü Sevilla ile anlaşan Beşiktaş, artık 30 yaşındaki forvetin geleceği günü bekliyor. Gelen haberlere göre İspanyol ekibiyle maaş ödemesi konusunda el sıkışıldığı ve 1.25 Milyon Euro karşılığı transferin sonlanacağı belirtildi. Hatta gelişmeler Sevilla'nın yerel gazetelerinden Diario De Sevilla'da da yer aldı. Haberde "Sevilla ve Beşiktaş, De Jong'un kiralanması konusunda anlaştı" denildi.

PSV ARADAN ÇEKİLİNCE

Ayrıca "Yakın zaman önce eşyalarını toplamaya başlayan Luuk De Jong, İstanbul'a yeni bir macera yaşamaya gidiyor. La Liga'da kulübede kalmaktansa düzenli forma giyeceği Türkiye'ye gitmeyi tercih etti" ifadeleri de kullanıldı. Öte yandan 1.88 boyundaki oyuncuyu isteyen takımlar arasında ülkesinden PSV de vardı. Haberde PSV'nin aradan çekilmesinin Beşiktaş'ın işi bitirmesinin önünü açtığı vurgulandı. Hollandalı forvet geçen sezon Sevilla'da 47 maçta 9 gol kaydedebildi. Hollanda milli takımının 38 karşılaşmada formasını terleten 30 yaşındaki forvet, 8 kez gol sevinci yaşadı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki