Marco Fabian Beşiktaş İçin İstanbul’da!

Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt forması giyen Meksikalı 10 numara Marco Fabian, Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi.
Haberin yayılanma tarihi:18 Ağustos 2018, Cumartesi

Gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edece olan Beşiktaş kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Ekonomik kısıtlamalar nedeniyle transferde zorlanan Beşiktaş’ta Marco Fabian’ın Beşiktaş için İstanbul’a geldiği iddia edildi. Beşiktaş’ta bir diğer gelişme ise kaleci transferinde yaşanıyor. Ospina’da mutlu sona ulaşamayan Beşiktaş gözünü Real Madrid’e çevirdi. İşte, Beşiktaş transfer gündemi…

MARCO FABİAN İSTANBUL’DA

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, 10 numara boşluğunu Bundesliga’dan doldurmaya çok yaklaştı. Hürriyet’in haberine göre Eintracht Frankfurt forması giyen Meksikalı orta saha oyuncusu Marco Fabian, Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul’a geldi.

40 kez Meksika Milli Takımı formasını giyen ve 10 numara pozisyonunda forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, 2016’da 3.7 milyon euroya Eintracht Frankfurt’a transfer olmuştu.

Alman ekibiyle sözleşmesi 2019’da bitecek olan Fabian, geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalırken sadece 7 lig maçına çıkmıştı. Marco Fabian da geçtiğimiz günlerde bir ayrılık yaşayabileceğinin sinyallerini verirken “Menajerim kulüple bir görüşme yapacak. Hocamız beni tutmak istediğini söyledi. Kalmaktan mutluluk duyarım ancak kulüple bazı ekonomik şartları belirlememiz gerekiyor” ifadelerini kullanmıştı.

YENİ 1 NUMARA ADAYI REAL MADRİD KALECİSİ

Yeni sezonda Finansal Fair Play çerçevesinde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’tan Kiko Casilla bombası geldi.Siyah Beyazlılar, Real Madrid’de Thibaut Courtois ve Keylor Navas’tan sonra üçüncü kaleci konumunda bulunan Casilla için İspanyol deviyle görüşmelere başladı. Real Madrid altyapısından yetişen Casilla, takımdan ayrıldıktan sonra Espanyol’dan 6 Milyon Euro’ya transfer edilmişti.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki