Mario Gomez Çıkmazı

İtalya maçında kas lifleri yırtılan Mario Gomez’in 6 hafta tedavi görecek olması Kara Kartal’ı şok etti. Yönetim Alman forvetle ilgili karar vermekte zorlanırken, Gomez twitter hesabına Beşiktaş formalı fotoğrafını koydu.
Haberin yayılanma tarihi:05 Temmuz 2016, Salı

Geçen sezon Beşiktaş'ta gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Mario Gomez'in geleceği, belirsizliğini sürdürüyor.

Euro 2016'daki İtalya maçında sakatlanan ve sağ bacağında kas lifi yırtılması tespit edilen Alman forvetin tedavisinin 6 hafta sürecek olması siyah-beyazlıları şok etti. Beşiktaş yönetimi Alman forvetle ilgili karar vermekte zorlanırken; her fırsatta Türkiye'de mutlu olduğunu ve Beşiktaş'ı çok sevdiğini dile getiren Gomez karar verme sürecinde Beşiktaş'a daha yakın olduğunu ilginç bir yolla ispatladı.

Süper Lig'de sergilediği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Gomez, siyah-beyazlıları heyecanlandıracak bir durumun altına imza attı ve twitter hesabına tekrar Beşiktaş formasıyla olan fotoğrafını koydu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gomez'in geleceği hakkında "Gomez takdir ettiğimiz bir oyuncu. Kendisiyle bu hafta görüşmelere başlayacağız" demişti.


Fotomaç

Etiketler: Gomez   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki