MASUAKU GİDİYOR RIDVAN GERİ GELİYOR!

Beşiktaş'tan sol bek hamlesi! Masuaku gidecek yerine...
Haberin yayılanma tarihi:09 Kasım 2022, Çarşamba

Beşiktaş'ın Ara Transfer Planı Belli Oldu

Genç isim için kiralama teklifi yapılacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kongolu sol bek Masuaku'nun performansından memnun kalmadı. Kurt hocanın, sezon başında Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz'ın kiralanmasını istediği öğrenildi. Sol beke takviye yapması beklenen Siyah-Beyazlılar'da Güneş, bu mevki için kararını verdi. Deneyimli çalıştırıcı West Ham'dan sezon başında kiralık olarak kadroya katılan Arthur Masuaku'nun performansını yetersiz buldu. Güneş, sezon başında İskoç ekibi Rangers'a bonservisiyle transfer olan Rıdvan Yılmaz'ın kiralamansını talep etti.

TEKLİFE SICAK SAKIYOR

Van Bronckhorst'ın çalıştırdığı Glasgow Rangers'ta düzenli olarak forma giyemeyen ve Hırvat yıldız Borna Barisic ile girdiği rekabette geride kalan genç sol bekin de Beşiktaş'ın devre arasındaki kiralama teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

ÖNCELİĞİ BEŞİKTAŞ OLUR

Milli futbolcu için Trabzonspor ve Galatasaray'ın devrede. Ancak Rıdvan'ın yeniden Türkiye'ye dönmesi halinde ilk tercihinin Beşiktaş olacağı belirtildi. Bu sezon Rangers ile 7 maçta sahaya çıkan Rıdvan,1 asistle oynadı. Yıldız oyuncu sezon başında 6 Milyon 250 Bin Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığı İskoç ekibinin yolunu tutmuştu.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki