MASUAKU KORKUTTU!

Dizinde ağrıları bulunan 30 yaşındaki tecrübeli sol bek, tedbir amaçlı olarak dinlendirildi...
Haberin yayılanma tarihi:22 Şubat 2024, Perşembe

Beşiktaş'ta Sakatlar Kervanına Eklenen Son İsim Arthur Masuaku Oldu;

Afrika Kupası'ndan döndükten sonra Konyaspor maçında yeniden ilk 11'deki yerini alan Demokratik Kongolu savunma oyuncusu dünkü antrenmana katılmadı. Dizinde ağrıları bulunan 30 yaşındaki tecrübeli sol bek, tedbir amaçlı olarak dinlendirildi. Masuaku'nun hafta sonuna kadar hazır duruma geleceği ifade edildi. Öte yandan sakatlığı devam eden Mustafa Hekimoğlu, Yakup Arda ve Tayfur Bingöl de dünkü antrenmana katılmadı.

TFF'den Süper Lig'e Kupa Ertelemesi

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Süper Kupa nedeniyle Trendyol Süper Lig maçlarının bir hafta ertelendiğini açıkladı. Yapılan açıklamada "7 Nisan 2024 tarihinde oynanmasına karar verilen Turkcell Süper Kupa müsabakası nedeniyle; Süper Lig'in 5, 6, 7 ve 8 Nisan tarihlerinde oynanması planlanan 32. haftadan itibaren birer hafta kaydırılarak 26 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanmasına,

Turkcell Süper Kupa müsabakasında takvim değişikliği nedeniyle Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18. maddesinin bu maçta uygulanmamasına ve kulüplerin transfer ettiği futbolcuları finalde oynatabilmelerine karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki