MAXİM'İN MALİYETİ BELLİ OLDU!

Beşiktaş, Gaziantep FK’dan Alexandru Maxim’i sezon sonuna kadar kiraladı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Şubat 2023, Cumartesi

Ara transferde Wout Weghorst ve Javi Montero’yla yolları ayıran ardından kadrosunu; Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Omar Colley gibi isimlerle güçlendiren Kara Kartal, depremin yarattığı yıkıcı etki sonrası ligden çekilen Gaziantep FK’dan transfer yaptı.

Siyah-Beyazlılar, 32 yaşındaki 10 numarayı 4 aylığına kiralayıp 400 bin Euro maaş ödeyecek. Tecrübeli futbolcunun Kara Kartal’la ilk idmanına bugün çıkması bekleniyor. 4 gol, 5 asisti var Siyah-Beyazlılar, TFF’nin tanıdığı hak kapsamında Maxim’i 9. yabancı olarak sahaya sürebilecek. Maxim hamlesini bu fırsatın olması sebebiyle yapan Kara Kartal’da teknik ekip; ilk 11’de yeri banko olan Mert Günok ve Cenk Tosun’un ardından diğer 9 ismi yabancı olarak sahaya sürme şansına sahip olacak.
Alexandru Maxim, Kara Kartal’ın 10 numara hattındaki eksiği kapatacak.

MEMNUN KALINIRSA DEVAM EDİLEECEK 

Siyah-Beyazlılar, Maxim’in performansından memnun kalırsa sezon sonunda oyuncu ve kulübüyle anlaşıp yola devam edebilecek. 32 yaşındaki Maxim, bu sezon 21 lig maçında 4 gol atıp, 5 asist yaptı.

İSTANBUL'A GELDİ

Maxim, dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Tecrübeli futbolcu, bugün sağlık kontrollerinden geçirilecek ardından Siyah Beyazlılarla sezon sonuna kadar resmi sözleşmeye imza atacak.

Fanatik 

Etiketler: Maxim   transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki