Mendes'in Beşiktaş'la Özel İlişkileri Vardı

Madrid'den Beşiktaş'a birkaç haftada nasıl geldi?
Haberin yayılanma tarihi:05 Mart 2015, Perşembe

Beşiktaş'ta 2011 yılında yapılan Julio Alves transferi hakkında iki Portekizli menajer ilginç bilgiler verdi.

Beşiktaş'ta 2011 yılında yapılan Julio Alves transferinin üzerindeki "sır perdesi'' Portekizli menajerler Miguel Cuesta ve Jonathan Sanchez tarafından yayımlanan "Özel Ajan-Futbolu Ticarete Çeviren Bir İşadamının Hikayesi" kitabıyla aralandı.

İkili Alves'in Rio Ave'den Atletico Madrid'e 2.6 milyon euroya transfer olduktan sadece bir kaç hafta sonra Beşiktaş'a 3.1 milyon euroya transfer olduğunu, Alves'in şirketi Gestifute'nin bu iki transferden de yüzde 50 aldığını iddia etti.

Alves'in hem Atletico hem de Beşiktaş'ın üzerindeki etkisini bu transferde kullanarak, "Jorge pazarı her zaman manipüle ediyordu. İki tarafın yöneticilerini de, futbolcu satın alma ve satması olursa pazar canlı tutulur. Mendes'in Beşiktaş'la özel ilişkileri vardı. Bu ilişkiler Türk tarafında çok sık sorgulandı ama bir türlü sonuca ulaştırılamadı. Çünkü Mendes'in bağlantıları çok fazlaydı" denildi. Braga, Manchester United, Chelsea, Dinamo Moskova, Real Madrid, Zenit ve Beşiktaş'ın Mendes'in elinde oynattığı takımlar olarak gösterildi.

Jornal İ

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki