MERT KALESİNDE DEVLEŞTİ!

Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından kaleyi Ersin Destanoğlu'ndan alan Mert Günok, kalesinde güven vermeye devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:28 Ocak 2023, Cumartesi

HERKES ONA GÜVENİYOR

Güneş'in göreve gelmesinin ardından kaleyi Ersin Destanoğlu'ndan alan Mert Günok, yaptığı kurtarışlarla takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Alanyaspor'un yakaladığı net pozisyonlarda kalesini gole kapatan Mert Günok, Yukatel Kayserispor maçından sonra Alanyaspor mücadelesinde de gol yemedi.

''ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUM''

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Günok; ''Şenol Hoca geldi ve takımda taşlar yerine oturmaya başladıktan sonra, takımın oyunu bir şeylerin göstergesiydi. Taraftarımız bize çok büyük destek verdi. Arkamızda olduklarını hissettirdiler. Dele Alli'nin golüne ve iyi oynamasına çok sevindim. Şampiyonluk yolunda herkese çok ihtiyacımız var. Taraftarlar, istekli olduğumuzu görünce, şampiyonluğa inançları artıyor. Biz iyi yoldayız. Coşkulu ve iyi oyunumuzu sürdürürsek, şampiyonluğun geleceğine inanıyorum. Devre arasında da güzel konuşmalar oldu. Herkes ne kadar inançlı olduğunu gösterdi.'' açıklamalarında bulundu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki